Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Halvvägs

AddthisShare   FeedRSS feed  

I och med dagens träningspass (igår var jag 1 min ifrån) nådde jag halvvägs i mitt mål att träna 31 timmar i månaden. Känns jätteskönt med tanke på att det bara gått 1/3 av månaden. Än så länge känns det jättebra och jag är nästan ständigt sugen på att röra på mig.

Idag var jag på ännu ett Nordic extreme-pass. Kändes mycket bättre idag än förra lördan. Dels visste jag vad som skulle komma och dels hade jag en mer jämnstark partner idag. Hade med mig 17-åriga granntjejen. Kul! En jättemysig tjej. Fast hon tycker nog att jag är en "tant"... Vi pratade lite om bandy och då kommenterade hon att en bandyspelare är "jättegammal". Jag råkar veta att han och jag är lika gamla så då är väl jag jättegammal också, i alla fall i hennes ögon.

Kanonfint väder här idag. Sol, snö och runt nollan. Jag ska snart iväg med döttrarna + deras kompisar till isbanan här i närheten. De är skridskosugna. Själv ska jag nog ta en långpromenad senare i eftermiddag. Eller om jag vilar resten av dagen... Fast det fins vädret gör ju att man blir sugen på att vara utomhus och röra på sig.

Ikväll blir det "Körslaget". Heja Bollnäs! :-)

 
Written 801 weeks ago
31850 801 weeks ago

proppan2

Åh det finns vissa som har höga tankar om mig! Tack Roxen! :-) Ironwoman känns väldigt långt bbort, men man ska aldrig säga aldrig.
24659 801 weeks ago

Roxen

Du kör ju redan tjejvättern och tänker på halvvättern, jag lovar att det är närmare än du tror innan du blir riktigt sugen :D
35388 801 weeks ago

Marcus74

Riktigt bra jobbat. Du ligger riktigt bra till med 31h-målet! Riktigt bra kämpat!