Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Hallå alla shapelinkare!

AddthisShare   FeedRSS feed  
Vad händer med bloggen? Totalt 3 inlägg hittills i maj... kan vi inte bättre än så? Jag är ensam kvar på topplistan så jag är antagligen den enda som bloggar tillräckligt ofta och regelbundet för att ligga kvar där. Är inte det lite trist?

Varför är inte bloggen attraktiv längre? Förr var det alltid massor av roliga/intressanta inlägg och kommentarer. Vad säger ni som driver shapelink om detta? Hur ska vi göra för att få fart här igen?
 
Written 624 weeks ago
39449 622 weeks ago

Elionor

har inget minne av att man var tvungen att vara guldmedlem för att blogga förut? eller har det alltid kostat? Håller med Vidstige om att det är krångligare att hitta fram till sin egna blogg nu...
31850 622 weeks ago

proppan2

Elionor: Jo, man måste vara guldmedlem för att blogga.
Hur går det för dig? Längesen du skrev nu va'?!
39449 622 weeks ago

Elionor

har inget guldmedlemskap just nu, så då är det lite svårt med bloggandet, i alla fall här på shapelink. :S får se om jag köper ett på fredag när löningen kommer kanske jag börjar lite smått igen. har dessutom så mycket på gång just nu (pluggar 100% jobbar 85% och det är slutet på terminen, många tentor) så man hinner inte så mycket. Den träning jag får in är den till och från jobbet i princip men det blir ju en ca mil nästan dagligen, antingen cykel eller promenad så jag latar mig inte helt ;) koncentrerar mig just nu mer på att bygga upp ett träningsberoende än satsa på viktnedgången, det är svårt att ändra på allt i livet på samma gång ;)