Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Fy farao vad kallt

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag var vi ju bortbjudna på eftermiddan, så det skulle inte bli nåt med mitt planerade träningspass. Planen var att kompensera med en långpromenad, men när jag såg termometern på -19 i morse, blev jag ganska skeptisk.


Efter frukost tog dock träningslusten över och det blev en 75 min promenad i rask takt. Ja, tacka för att jag gick fort när det var så himla kallt. ;-) Jag ville ju hem!
Nä, allvarligt talat så frsö jag ingenting. Visst, det var kallt åt ansiktet, men annars frös jag inget trots att det blev kondensis utanpå vantarna.

Det ironiska är att nu har besöket i em blivit inställt pga sjukdom, så nu kan jag gå på mitt Power-pass ändå. Jaja, nu blir det både prommis och styrketräning så det blir ju bra.

-19 är nog förresten det kallaste jag frivilligt gått promenad i. En gång gick jag till jobbet (ca 30 min) i -26, men då var jag "tvungen", var enda sättet att ta sig till jobbet just den dan.
Allt går, bara man vill. :-)

 
Written 802 weeks ago
Koeix2p1elcgg4skg4o8 802 weeks ago

wheelforce

Jag har suttit i soffan hela förmiddagen och funderat på att gå ut. Men känner mig inte särskilt peppad. Ska läsa om hur man löptränar på vintern i senaste I form. Då kanske jag orkar lätta ur bekvämligheten...
24659 802 weeks ago

Roxen

Skulle du bott närmare skulle jag komma och dra ut dig en stund! : )
Men det borde ju räcka med att läsa denna blogg för att få lite motivation?

Jag säger följande wheelforce:
Finns det risk att du ångrar att du INTE gick ut? Jupp
Finns det risk att du ångrar att du gick ut? Betvivlar jag starkt

Vad har du att förlora?!
35388 801 weeks ago

Marcus74

ja idag bet kylan i kinderna. Tog mig en löptur i lite mer än 2h och vindjackan hade blivit frasig av alla iskristaller på den. Men härligt väder ändå efetrsom solen sken och att få vara ute i den vackra landsbygden är skäl nog bortsett från motionen!

Vi hade "bara" -15 här :)