Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Fet träningsabstinens

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ojoj, en vecka sen senaste träningspasset och nu har jag riktig träningsabstinens. Jag tror iofs inte att kroppen har mått särskilt dåligt av att vila, med tanke på att jag tränat rätt mycket på sistone. Även om vilan nu var ofrivillig, så gjorde den säkert nytta.

Idag blir det mjukstart med promenad. Är fint höstväder, så det blir nog kanon. :-) I morgon väljer jag mellan att köra skivstång eller zumba. Har inte riktigt bestämt mig än...

Nästa veckas träning får jag klämma in under månd-onsd. På torsdag kommer mina föräldrar hit och fredag-söndag ska jag tillbringa i Stockholm. :-) Jag vet att jag ska köra styrkepuls på onsdag i alla fall. Vad det blir månd-tisd beror lite på vad jag kör i morgon och hur det går. Jag har ju trorts allt haft soffläge i 6 dagar och även om jag känner mig pigg idag så är det ju inte säkert att träningen funkar. Får prova och se helt enkelt.

Till sist - i mitt förra inlägg bad jag alla som läste att lägga en liten kommentar, bara för att jag ska få se vilka ni är. Slutsatsen av det är att jag har 5 (!) läsare. Tur att jag råkar veta att många fler har läst. ;-)

 
Written 656 weeks ago
Picture?wi 656 weeks ago

Clubson

Jo sörrö... jag läser oxå din blogg =D
31850 656 weeks ago

proppan2

Trevligt Clubson! :-) Du är en av dem jag inte kände till.