Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Det här duger inte

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har ju inget viktmål för det här året utan huvudsaken var att jag kände mig nöjd. Nu är jag INTE nöjd! Våg och måttband fick göra sitt igår och det var inte alls kul. 

Så klart att smörgås-glass-snacks-fika-godmat-dieten på semestern gjorde sitt till, men det är inte hela förklaringen. Jag har sakta gått upp i vikt under hösten när jag har varit förkyld och inte kunnat träna. Sen har jag stått hyfsat still efter nyår, men de senaste veckorna har vikten bara ökat.

Nu räcker det! Jag ligger nästan 7 kg över min trivselvikt och det känns inte ok. Jag vet att jag ändå är hyfsat smal, men man ska som sagt trivas själv också.

Nu ska det bli bättre struktur på kosten igen och om jag bara får hålla mig frisk *hoppas hoppas* så att jag kan träna som jag vill, så ska det nog gå vägen utan större problem.

Idag körde jag zumba. Instruktören var förkyld så det blev "zumba light" med ett par av tempolåtarna utbytta och i stället lite mer inriktning på styrka. Instruktören sa att alla som var friska skulle köra "hårt som f.." och det gjorde jag. Kan inte fatta att man kan bli så slut i armarna av ett zumbapass, men tydligen så... ;-)

 
Written 633 weeks ago