Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Aqua power

AddthisShare   FeedRSS feed  

Träningsvärken känns nu som mer "normal" träningsvärk. Nästan borta nu, men ömmar fortfarande en del i muskelfästena ovanför knäna.

Körde zumba igår och det gick finfint. Ikväll hade jag bokat in ett likadant pass som i söndags, dvs det som gav mig den hemska träningsvärken. Det gör ont bara att gå ner på huk, så tanken på benböj med skivstång kändes sisådär frestande. Jag intalade mig att sluta mesa och var fullt inställd på att gå på passet tills jag läste en kommentar i mitt förra inlägg som fick mig att tänka om. Tack för det Vidstige!

Avbokade passet och tänkte ta en vilodag, men jag var ju liksom ändå träningssugen. Kollade träningsschemat och hittade Aqua power. Brukar inte gå på vattengympa, men nu blev jag sugen. Tänkte att det kunde vara kul att testa och att det säkert skulle funka med avlastad träning.

Bokade en plats och fick även med mig en jobbarkompis. Kul kul! :-)

Passet visade sig vara både jobbigt och kul. Det var mest inriktat på styrka, men man fick också puls. Går gärna på detta fler gånger!

Efteråt kändes det lyxigt med dusch och bastu. På med pyjamasen och sen drog jag hemåt för att äta och kolla Biggest loser. :-)

Nu känns kroppen så där skönt trött. Ska dricka upp mitt te och sen krypa ner i sängen. Najs! :-)

 
Written 642 weeks ago
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 642 weeks ago

Vidstige

Det var ett bra byte av pass du gjorde. :)
Att krypa upp i soffan nyduschad och så där lagom fysiskt trött är en riktig höjdare.
Hoppas träningsvärken gett med sig nu.