Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Tvåtredjedels triathlon

AddthisShare   FeedRSS feed  

Precis hemkommen efter det första triathlonliknande träningspasset. Det stod cykling och löpning på dagen schema. Eftersom jag tänkte ställa upp i Råda Triathlon 4Life i augusti är det dags att börja träna lite mer triathlon likt. Jag hade ingen aning om hur det skulle gå att springa efter att man suttit på cykeln en stund. Passet började med att jag trampade iväg 10 km och där vände jag och cyklade samma väg hem, tog det lugnt på slutet och försökte dricka mycket vatten. Fram till min port och upp till tredje våningen med cykel, byte av skor, huvuddon samt plockade klockan av cykeln och ut igen. Sprang ett par hundra meter då jag upptäckte att det inte var någon bra idé att springa i cykeltröja eftersom den envisades med att glida upp hela tiden. Hem igen och upp för trapporna för att byta tröja. Ner igen och ut. Sprang ner till ån och fortsatte mot Rinnebäck och golfbanan, efter tre kilometer vände jag och sprang hem igen. När klockan meddelade att jag var uppe i fem kilometer stannade jag och gick de sista hundra meterna hem


Cykling    20 km    00:37:18
Växling                 00:03:13
Löpning    5 km     00:26:43
Totalt                   01:07:14


Det kändes riktigt bra, nästa gång hoppas jag kunna lägga in lite simning innan. Jag är definitivt inte rädd för att ställa upp i en sprint tävling och ser fram emot den 9 augusti.

 
Written 773 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 773 weeks ago

Linda Granath

Vad kul att du ska köra triathlon. Men jag vill varna dig! Triathlon är enormt beroendeframkallande!!!!!!
39858 773 weeks ago

Göran44

Bra jobbat du har bra fart på cykeln =)
6061 773 weeks ago

HakanLarsson

Det är bra att träna på övergången. Jag körde mycket "duathon" första året jag körde Ironman. Så pass mycket att jag inte alls tyckte att det var jobbigt att springa efter cyklingen. Vilket ju många tycker är lite små-jobbigt.

Kul att du ska köra Triathon!! Det roligaste som finns!!