Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Shapelink Training Camp 2010

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag såg Maddes inlägg som tipsade om billiga tågbiljetter till Jönköping och vårt Training Camp i april och det börjar väl bli lite hög tid till att kolla upp boende och planera lite kanske. Jag skickade iväg ett mail till Villa Björkhagen i Jönköping för att förhöra mig om deras campingstugor. De har i dagsläget tio stycken stugor till uthyrning den aktuella helgen det vill säga 23-25 april. I varje stuga kan fyra personer bo och de kostar 950:-/natt. Bokning vill de givetvis att vi gör som snart som möjligt för att garanterat kunna ge oss boende, men om det skulle vara så att vi bokar för många så går det bra att göra en avbokning dagen innan, då senast 18:00. Betalning av stugorna sker vid incheckning på fredagen alternativ lördagen för de som anländer då.


För att vi ska ha någon aning om hur många stugor som ska bokas om vi nu ska vara på denna camping behöver vi veta hur många som kommer följa med samt vilken dag du har tänkt anlända Jönköping. Du som vill följa med anmäl dig till ”tävlingen” Shapelink Training Camp 2010 och kan du inte vara med var vänlig avanmäld dig så bokningarna av stugor och annat stämmer samt att vi har lite aning om hur många som kommer.


I dagsläget vet jag inte om det är jag som kommer hålla i bokningarna av stugorna men det kommer framgå längre fram.

 
Written 744 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 744 weeks ago

Linda Granath

Jag ser verkligen fram emot Campen!
39858 744 weeks ago

Göran44

Jag kommer på fredag det är min lediga helg så jag kommer tar du med cykeln? Så kanske vi hinner köra ett extra cykelpass också verkar ju vara flera som skall va med och köra på team shapelinks vättensatsning som kommer så det blir väll ett ypperligt tillfälle att träna back- & klungkörning i Jönköping så vet vi ju vad som väntar när vi vänder hemmåt igen upp mot hjo