Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

OL-helg

AddthisShare   FeedRSS feed  

Återigen måndag och det är dags att summera helgen som gått. Det blev en helg i orienteringens tecken med tävlingar både lördag och söndag. Tävlingarna som avgjordes i helgen var DM i medeldistans på lördagen och DM i stafett i söndags. Dessa tävlingar ställde inte jag upp i utan jag sprang öppna banor. Platsen vi var på kallas Vargadalen och ligger på Söderåsen, otroligt vackert i skogen om än lite små blött.


Lördag
Eftersom det var medeldistans fanns inte de längre öppna banorna så jag ställde upp i Öppen 2, svårighet gul vilket betyder nybörjare. Banan var 2,8 km lång. Banan var mycket lätt och det var bara att följa stigar hela varvet runt, det kändes bra men jag trodde inte att jag skulle gå och vinna vilket jag gjorde. Tiden blev 26:18 vilket ger totalt 9:24 min/km totalt på banan.


Söndag
Öppen 3 valdes till söndagen, skulle ha samma svårighet med något längre, banan var 4,4 km lång. Det var endast 4 personer som sprang denna banan och även på söndagen stod mitt namn överst i resultatlistan. Banan för dagen var något svårare men betydligt roligare eftersom man tvingades ut i skogen på ett annat sätt. Tiden blev 52:02 vilket ger totalt 11:50 min/km på banan.


I-gårkväll blev jag bjuden på segertårta i form av kladdkaka, smakade mycket bra!


Jag tror att det är dags att ta en svårighet mer nu kanske, gå upp till 14-åringarna banor vilka kallas orange, det tråkiga med dessa banor är att de är förhållandevis korta. Åtminstonde om man jämför med öppen 3 som är lätt och lång.

 
Written 764 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 764 weeks ago

Linda Granath

Grattis till vinsterna!!!!

7137 764 weeks ago

Madde J

Gratulerar til vinsterna! Jag tycker som du att det är roligare med lite mer obanad terräng, även om jag "bara springer" och inte jagar oranga flaggor. :)
39858 764 weeks ago

Göran44

Grattis! MORÖTTER ÄR ALLTID BRA =) Nice med vinst ökar glädjen i att träna/motionera