Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Nya prylar

AddthisShare   FeedRSS feed  

Det är skönt nu när klassikern är klar, nu behöver man inte köpa så mycket sportutrustning bara lite kompletterade av den befintliga… trodde jag. Lagom till att man simmat klart i sin nya våtdräkt följer man med till O-Ringen och provar på en ny sport. Vilket innebär att det ska handlas ny utrustning ifall jag vill fortsätta med orientering och det vill jag. För att springa i joggingskor var inte någon höjdare, dels sitter skon för dåligt på foten och dels så har man för dåligt grepp i skogen. Men som tur är är inte orientering så dyr sport, med skor och kompass kommer man långt. När jag går med i en klubb får man också köpa lite kläder men det får vänta ett tag. Nu är i alla fall det första inköpet gjort. Beställde en tumkompass, en Silva NOR 6 Spectra som kom igår. Jag har förvisso inte använt mig av en tumkompass tidigare men efter vad jag läst och hur jag höll i kartan och linjalkompassen kändes det mest rätt med en tumkompass. Skor får jag vänta med att köpa, det finns inte att få tag i i den vanliga sportaffären utan det är bäst att handla de på plats vid tävlingar. Så nästa gång jag ska orientera blir det förmodligen inköp av skor.

 

Attached images

Ed5706972028a6b1e15a1311cb77060d
 
Written 770 weeks ago
16376 770 weeks ago

Pjodde

Jag klagar inte så mycket. Utgifterna man har på pengakontot ger minst lika stora insättningar på hälso- och må-bra-kontot när det gäller inköp av sportutrustning. Tyckte det bara var lite lustigt att lagom till man slutför något så dyker något annat upp som pockar på uppmärksamhet och plånbok.
39858 770 weeks ago

Göran44

Vi fattar det och är i samma sits själv hela mitt liv ahr jag fixat o trixat med alla möjliga prylar som kostat en massa pengar Travhästar, gatbilar, hojar men aldrig i mig själv så att säga. En sak är helt klar, bättre förräntning av pengarna än att köpa ett par nya löpardojor är svårt att få=) så detta år har varit "dyrt" cykel våtdräckt tävlingar (startavgifter resor mm) men man vaknar varje morgon som en ny människa lite starkare lite friskare lite lyckligare =)
6061 770 weeks ago

HakanLarsson

Jag ÄLSKAR orientering. Det bästa och enklaste sättet att göra löpning skoj!!!