Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Latmask

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har gått och blivit en liten latmask, ja lat från mina sjukgymnastikövningar, de har jag varit väldigt slarvig med. Måste bli bättre på det annars får jag väl aldrig rätt på mitt löparknä. I övrigt har jag inte varit så lat tycker jag.


Igår styrde jag kosan till Gerdahallen för att ge benen en ordentlig duvning. Först ut var 40 minuter intervallträning i crosstrainern och 5 minuter nervarvning. Ladda in med banan och vatten för att 10 minuter senare sitta på spinningcykeln. Enligt dagens schema var det ett 80 minuters distanspinningpass, passet gick fint men sen var jag helt urlakad på energi, borde ätit mera innan passet. Det borde jag ha gjort innan de flesta pass jag varit på sista tiden men man lär sig helt enkelt inte. 


Framöver blir det nog ont om intensiva pass, så det känns mycket bra att det blev så jobbigt igår. Det är nämligen så att på måndag får vi nycklarna till vår nya lägenhet så det ska packas, målas, flyttas, packas upp och städas. Sen ska man fira jul både här och där för att landa i januari helt utmattad men ändå taggade till tänderna på att köra igång igen så svetten sprutar. Och någonstans där i röran ska jag försöka göra mina övningar, oj oj, det blir tufft.

 
Written 750 weeks ago
35388 750 weeks ago

Marcus74

Jag förstår dig. Sjukgymnastövningar är säkert inte speciellt kul. Tyvärr så behövs det ibland.

Skoj med ny lgh!
16376 750 weeks ago

Pjodde

Det ska bli grymt skoj med nytt ställe, själva flyttmomentet är kanske inte så skoj men måla och packa upp är det.

Jag ska försöka bli bättre på det där som sjukgymnasten rekomenderat, för broloppet vill jag inte missa i sommar, men först är det Luxemburg maraton som gäller. Något Vasalopp blir det inte för min del nästa år , om det blir det vinter här i söder så kanske det blir lite skidåkning men mer som rekreation då.
24659 750 weeks ago

Roxen

Nej usch vad sådana övningar är tråkigt!
Men se till att bara få in rutin på att göra dom varje dag så går det mer av sig själv sen. Det finns alltid tid :)