Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Knäskada

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jaha, då var man skadad igen. Surt! Efter drygt halva Lidingöloppet i lördags fick jag dels kramp i väster vad men vad värre var, jag fick även ont i mitt vänstra knä p.g.a. alla branta nerförsbackar. Knäet var ömt dagen efter och jag hade seriösa problem med att gå i trappor. Smärtan minskade radikalt till måndag morgonen och till på tisdagen var den borta helt. Så idag var det dags att jogga en liten sväng för att få igång benen igen efter Lidingö, när jag var ett par kilometer hemifrån återkom smärtan i vänster knä. Det är precis samma skada som jag hade i vintras fast då hade jag ont i höger knä. Smärtan sitter på utsidan av knäet, där det är mjukt och den dyker upp efter en stunds löpning och sitter i en dag eller två tills nästa gång man springer. Det jag tänkt göra nu är att ta en voltaren kur, vila från löpningen till nästa helg dvs. tio dagar och börja med samma övningar som jag fick av sjukgymnasten i våras så hoppas jag att det går över lika smidigt som det gjorde då. 

 
Written 760 weeks ago
16376 760 weeks ago

Pjodde

Marcus, jag tänkte köra löpning, spinning och simning samt orientering i vinter. Med fokus på mängd träning för att träna upp leder och göra mig mera motståndskraftig mot kramp, men jag ska ta det lugnt i början så inte knäna eller något annat sätter stopp för mina planer.
37677 760 weeks ago

Christopher_76

Skit med knät. Peppar, peppar så är mitt knä ok. Kan kännas lite ibland men inga problem med löpning. Däremot så har jag en hälsena som börjat strula.
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 760 weeks ago

Linda Granath

Skit med knät!
Det verkar om om Lidingöloppet har slitit hårt på de flesta av oss. Vila från löpningen tror jag är bra medicin.