Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Fixar man Vasaloppet?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Mina problem återstår men har ändats och nu behöver jag lite tips och råd. Jag har bestämt med för att följa med på resan till Australien. Jag kommer att landa i Köpenhamn strax före åtta den 28:e februari. Jag kan be någon möta mig i Malmö med en väska full med vinterkläder och skidor och hoppa på Vasaloppståget som går vid lunchtid och åka till Mora och Sälen för att köra Vasan. Frågan är hur pass bra man kommer kunna utföra en sån uppgift efter så många timmar på resande fot och all jetlag som jag kommer drabbas av. Är det någon idé att ens fundera på det? För jag vill ju komma i mål och helst inte på en allt för dålig tid.


Hur som helst kör jag vidare på mina rullskidor ett tag till, det har blivit mycket roligare nu när tekniken börjar sitta och när man har sällskap. Dessutom känns det som om det är bra träning för hela kroppen.

 
Written 806 weeks ago
6061 806 weeks ago

HakanLarsson

Låter ju som en klockren uppladdning!! Klart du ska åka!!

Att sova lite inför ett långlopp påverkar inte rejset negativt. Det är många som är nervösa och som inte alls kan sova inför ex. en Ironman. Fjällräven Classic startar ex. kl. 03:46 och jag kommer kanppast sova något innan. Om man inte gör det till ett problem, så är det inte heller ett problem.

Du får sova desto gosigare när du kommer imål istället!