Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Besök hos sjukgymnasten

AddthisShare   FeedRSS feed  

Då har jag fått min dom. Enligt sjukgymnasten lutade det åt att jag fått löparknä. Anledningen till detta är att musklerna i framförallt låren är så spända, hon tyckte sig kunna se en viss svullnad på utsidan av vänster knä också. Så nu är det rehab i tre veckor tills nästa besök. Rehaben kommer att bestå av framförallt stretchövningar som jag ska göra för att på upp smidigheten i benen men även stärkande övningar för låren för att öka stabiliteten. Löpning är bannat så jag får hålla tillgodo med spinning och simning ett tag till. Surt, jag som är så sugen på att springa både med och utan karta och kompass.


Ikväll är det återigen dags att köra spinning, det står distanspinning på schemat och det passar mig perfekt, ska bli skoj.


 

Attached images

D9153b1e3707f57cb62df2d1ee6fc82c
 
Written 756 weeks ago
24659 756 weeks ago

Roxen

Hoppas du blir av med det!
Finns ju vissa som kör massage av ITB själva genom att lägga sig på en vattenfylld 1,5l petflaska och sedan drar kroppen fram och tillbaka. Kommer inte ihåg vart jag läst det...
35388 756 weeks ago

Marcus74

intressant med petflaskmetoden. Det ska jag testa!
16376 756 weeks ago

Pjodde

Nu har jag bokat in massage på måndag, 60 minuter blev det. Jag såg att de hade även massage på stället där jag tränar så jag provar med det.

Jag ska också prova det där med vattenflaskan och se om det hjälper lite också kanske.