Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Backpass Sankt Hans

AddthisShare   FeedRSS feed  

Backträningen inför Lidingö inleddes igår med ett backpass på Sankt Hans backar i Lund. Värmde upp med 2,7 km lätt jogg. Väl framme vid backen, som är 160 m lång enligt min GPS med en stigning på ca 20 %, stretchade jag något och satte igång och springa upp. Planen för dagen var att springa upp fyra gånger och jogga ner, ta två minuter ståvila och sen göra om proceduren en gång till. Phuu det var jobbigt. När jag kommit ner för backen den åttonde och sista gången var det nervarvning som gällde. 2,45 km lätt jogg sen stretch och skön dusch.


Jag är mycket nöjd med passet, trodde dock att det skulle generera träningsvärk i benen men än har den inte infunnit sig. Ska försöka mig på ett liknande pass i veckan fram till Lidingö för att få lite vana av backar samt öka min löpstyrka och kondition.

 
Written 768 weeks ago
39858 768 weeks ago

Göran44

Grymt hm jag får lägga på ett kol tror jag för att inte bli toklångt efter =) Vad har du för tidsplan?
16376 768 weeks ago

Pjodde

Det tror jag inte att du blir Göran. Vi hade ganska likvärdiga tider på ½-maran tror det skilld typ 2:30 eller något sånt. Mitt mål är att genomföra ett jämnt lopp på mindre än tre timmar.
39858 768 weeks ago

Göran44

Jag hoppas också på Sub 3h men kommer att ha mitt mellantidsband på 2h 55 min jag kommer inte att gör de misstag jag gjorde under halvmaran och jag skall sikta på att hålla så jämn fart som möjligt