Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

25-manna i Västerhaninge

AddthisShare   FeedRSS feed  

Liten rapport från helgens äventyr i skogarna utanför Västerhaninge där 25-manna avgjordes i lördags. Jag följde med klubben upp i fredags men var inte med i laget utan jag sprang en öppen bana istället. Eftersom jag är ny på orientering ska jag inte försöka mig på något större referat av tävlingen, utan vill bara nämna och gratulera Lunds OK till en fin fin 107 plats, segrare blev Halden SK. I lördags ställde jag upp i öppen 4, medelsvårt 2,9 km lång. Jag hade problem med de tre första kontrollerna sen lossnade det lite, men samtidigt började känningar komma tillbaka i mitt vänstra knä, framförallt i nedförsbackarna. Samma skada som jag ådrog mig under Lidingöloppet. Resultatet blev till slut 25 av 99 startande vilket jag är mycket nöjd med.


Länge velade jag om jag skulle springa igen på söndagen men tog mitt förnuft till fånga och ställde in, detta gjorde att jag enbart var supporter i söndags. Stod vid målet och försökte heja fram klubbens medlemmar.


Nu har jag bokat en tid till sjukgymnasten för att se om det är samma problem som jag hade vintras/våras eller om det är något annat jag råkat ut för. Det är lite drygt två veckor till dess och dessa veckor ska jag försöka simma och spinna på sen får vi se vad sjukgymnasten säger.

 
Written 758 weeks ago
35388 758 weeks ago

Marcus74

Såg du några ultralöpare? Vi gick nämligen i mål i Haninge på SUM. Jag träffade förresten en orienterare på tåget som skulle till den tävlingen som du var med i. Han trodde att jag också skulle dit :)