Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

peakXp Link Blog

ManCarl Björnberg, 48year , Köping, Sweden

BLOD, SVETT & BLOMKÅLSÖRON

(det är taget, jag vet)

Utan snus i två dagar försmäktar vi på denna ö

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nej, men utan lunchträning i två-tre veckor. Surt.


På grund av semestrar och sjukskrivningar har jag fått lite andra arbetsuppgifter på jobbet. Det innebär bland annat att jag måste vara på plats lunchen, dvs inget träning på lunchtid för mig. Annars har jag deal'at med min arbetsgivare att så länge jag bara gör mina 40h/vecka så är det ok att ta lunch mellan 11.30 och 13.30. Det gör jag jag både hinner träna och äta.


Jag har löst det genom att börja en timme tidigare. Dessutom har jag märkt att man är mer effektiv på morgonen (när kontoret är tomt och telefonerna tysta) än den där tiden strax före och strax efter lunch. Och träningen är ett skönt break från jobbet och kommer tillbaka full av energi. Bara fördelar som jag ser det.


Men just nu funkar det alltså inte. Antar att man får vara glad för att det gör det åtminstone ca 40 veckor på året. Försöker komma iväg 4 av 5 arbetsdagar. Det innebär 80 extra styrkepass och 80 extra konditionspass om året. Det borde väl göra någon skillnad, eller?



Var föresten nyligen på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Kan verkligen rekommenderas. Kidsen älskade det. Och jag med :)


 

 

Attached images

2d527bf0048891f9efaa0a5757175436
 
Written 715 weeks ago
49441 715 weeks ago

peakXp

Tack! (det är ju trots allt sånt man vill höra) :D