Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

peakXp Link Blog

ManCarl Björnberg, 48year , Köping, Sweden

BLOD, SVETT & BLOMKÅLSÖRON

(det är taget, jag vet)

Tillbaka till det "normala"

AddthisShare   FeedRSS feed  

Förhoppningsvis snart i alla fall. Har precis genomlidit tre hästveckor på jobbet, där jag pga frånvaro bland mina kollegor var tvungen att hoppa in och göra lite andra arbetsuppgifter också. Det innebar först på plats, sist därifrån. Inga fikaraster och en väldigt kort lunch. Surt, men som sagt nu är det över.


Satt igår kväll och planerade in min träning för denna vecka, det är inte helt enkelt vill jag lova. Frugan jobbar natt (sover på dagen), barn ska lämnas på dagis, bilar ska bytas fram och tillbaka, barnvakter ska fixas etc. Ett stort pussel är vad det är. Men jag fick i alla fall in drygt 12 timmars träning, helt ok på en vecka.


Och vad händer? Jo med min vanliga "tur" så vaknar man upp dygnförkyld. Hade det på känns i och för sig. Har kännt mig lite konstig i förra veckan och i fredags blev det VAB med grabben. Så nu är det bara att vänta ut det här några dagar. Sen tänkte jag faktiskt börja med lite kosttillskott och probiotisk mat för att boosta immunförsvaret och öka återhämtningen lite. Men det blir ett eget blogginlägg om det senare.



 

 

Attached images

619925041bb32de1560a748002ac228c
 
Written 711 weeks ago
49441 711 weeks ago

peakXp

Tackar. Jag uttryckte mig kanske lite otydligt, men jag tror inte enbart på kosttillskott i form av piller och pulver (dock kan det vara ett bra komplement) utan även vikten av att äta rätt sorts mat. Där ingår BLAND ANNAT probiotika, som ju finns i bla yoghurt (t ex acidophilus), vitlök, havre etc. Men som sagt, mer om det senare.
49441 711 weeks ago

peakXp

Fick höra nu att det går nån virus-infektion som ger influensa-symptom (vart är sjukdomarna på väg egentligen) som kan hålla i sig ett par veckor. Halva stykran på jobbet går omkring och snörvlar i alla fall. Själv börjar jag känna mig febrig. Kul jul.
42728 711 weeks ago

aCookie

Aj, vad trist:-( Det är många av mina kompisar och på jobbet som är sjuka.
Själv käkar jag mina mivitotal och probiotika. Allt medans jag blänger på alla som ens råkar hosta eller snörvla:-P Måtte jag lyckas ha tur och hålla mig frisk:-P