Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

peakXp Link Blog

ManCarl Björnberg, 48year , Köping, Sweden

BLOD, SVETT & BLOMKÅLSÖRON

(det är taget, jag vet)

Lycklig! Första rehab-passet avklarat :)

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ah, idag fick jag genomföra första rehab-passet. Har knappt rört mig på två månader. Jag gick en del, men fick sen gå-förbud. Sen ställdes rehaben in också innan jag fick några provsvar utredda, men nu är jag igång och det känns heeeelt underbart!


Började med 15 min crosstrainer, level 2, ca 7km/h. Gjorde lite ont i höger knä till en början, men det släppte. Fick inte ens förhöjd puls, men blev lite varm i kroppen i alla fall. Fick avbryta crosstrainern efter 15 min eftersom ANDRA knät började göra ganska ont, men då var vi ändå klara.


Sen körde vi vanliga triceps-press med ohyggligt låga vikter, en annan övning där man stod på sidan och drog i ett handtag "från höft till höft" och sen sit-ups som utfördes väldigt högt upp i rörelsen. Blev faktiskt ganska jobbigt efter ett tag.


Sen fick jag prova balansplattan. Stå på ett ben och balansera. Hehe, klarade det bättre än sjukgymnasten som visade hur man skulle göra.


Passet kändes hur bra som helst, så grymt skönt att vara "tillbaka" i gymmet. Nu så här efteråt är jag väldigt trött i ryggen, men det återstår väl att se hur kroppen kommer att reagera. Sinnet är på topp i alla fall :)

 
Written 695 weeks ago
42728 694 weeks ago

aCookie

Hm... låter ju som en märklig reaktion? Kan det vara "rena chocken" för kroppen? Skönt att du fick komma igång i af och nu verkar ju kroppen ha återgått till det normala också, förutom vänster skinka;-)
49441 694 weeks ago

peakXp

Hehe ja, jag har fått sånna här reaktioner förrut med och har nästan alltid kunnat koppla ihop det med att jag rört lite väl mycket på mig, sen håller man sig relativt still i ett par dagar och börjar må bättre och tänker att "idag kan jag nog ta en promenad" och så börjar det om. MEN imorse kände jag mig superfräsch och inte värk någonstans :)
42728 694 weeks ago

aCookie

Nice:-) Det går onekligen åt rätt håll det här, jättekul att höra!