Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

peakXp Link Blog

ManCarl Björnberg, 48year , Köping, Sweden

BLOD, SVETT & BLOMKÅLSÖRON

(det är taget, jag vet)

Lite gnäll och lite hopp inför framtiden

AddthisShare   FeedRSS feed  

Tja, man har mått bättre. Krånglande höfter och virusinfektion med influensasymptom. Man känner sig inte som en fighter precis, mer som en gammal gubbe. Sanningen ligger väl någonstans där emellen, haha.


Har verkligen haft ont den senaste tiden, antingen är höfterna helt paj eller så, vilket jag hoppas på, är det "influensan" som gör det hela värre. Den började nämligen med att jag fick så himla ont i lederna. I ren desperation köpte jag strandnypon-tabletter, men jag tänkte också att det kan säkert vara bra på sikt. Såg nu att det tar 6-8 veckor innan man märker någon effekt. Igår kom jag knappt upp ur sängen, var dessutom på ruskigt ruskigt dåligt humör (träningsabstinens). Min 4-åriga grabb tyckte att jag skulle säljas på blocket! När jag väl kom iväg tog det mig 40 min att knata ner till jobbet - det brukar ta strax under 20.


Hur som helst så idag mår jag bättre och ser en liten strimma ljus i tunneln. Fortfarande förkyld, men det kan man ju leva med, det går ju relativt snabbt över. Höfterna och ryggen (som blir felbelastad pga just höfterna) känns bättre, jag kan i alla fall röra mig så pass att jag tog ett lugnt och försiktigt yoga-pass på morgonen. Det gick bra! Värmde gradvis upp innan och "kommer man väl igång" så funkar det.


Nu hoppas jag kunna börja träna lite smått nästa vecka. Lite morgon-yoga, nått enstaka lunch-pass och lite kampsport. Men vi får vällan se, man törs ju hoppas på för mycket heller. Grejen är ju att jag mår så mycket bättre bara jag får röra på mig, nu vill jag bryta den här negativa spiralen.


Lärde mig ett nytt ordspråk igår som jag tycker passa in rätt bra i sammanhanget:


Tiden går inte, den kommer.

 
Written 711 weeks ago
49441 711 weeks ago

peakXp

Tack. Jo precis, jag hoppar över "de värsta" övningarna just nu.
32638 711 weeks ago

lenamarie

Jag rekomenderar att vänta ut din infektion så att lederna får ordentliga vila. Ta det såpass att det blir ingen träning alls. Om det är infektionen så låt den läka ut. Jag håller tumme för att du blir helt bra och att du inte hamnar på blocket:) Krya på dig!
49441 711 weeks ago

peakXp

Det där det som är det lite svåra. Om jag inte rör mig blir jag stel och får ont i ryggen/höfterna. Får se till att ta det lugnt bara.