Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

peakXp Link Blog

ManCarl Björnberg, 48year , Köping, Sweden

BLOD, SVETT & BLOMKÅLSÖRON

(det är taget, jag vet)

För ett år sedan...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Det var roligt faktiskt. Att gå igenom och läsa sin träningsdagbok för exakt ett år sedan.


Jag kollade igenom november 2009 i min träningdagbok och insåg att jag tränade mindre då än idag, fast jag dragit ner på träningsmängden nu. Jag körde 3 pass kampsport, enbart Ju jutsu och mellan 1-2 styrkepass i veckan, något pass yoga då och då och sen dans på söndagar. Jag räknade också kalorier för fulla muggar och åt som en häst, provade ett av mina första MMA-pass där det går att läsa "Längtar tills vi börjar köra MMA mer regelbundet".


I dagsläget kör jag också 3 pass kampsport i veckan, dock fördelat på Ju jutsu, Submission Wrestling och MMA. Lite längre och lite mer fysiskt krävande pass. Jag kör 3 pass styrke i veckan, ingen Yoga just nu, men Core på söndagar. Räknar INTE kalorier, men vet på ett ungefär ändå hur mycket jag behöver få i mig varje dag och har hittat ganska bra rutiner för det. Jag stretchar mycket mer nu, å andra sidan hade jag inga problem för ett år sedan.


Ganska intressant att läsa faktiskt. Ett år går fort, men ändå inte.



Snart jul...


 

 

Attached images

C366e500e042295d3828655c218c3506
 
Written 705 weeks ago
49441 705 weeks ago

peakXp

Det var också kul att se vilka framsteg man gjort på ett år, t ex övade jag på tekniker som idag sitter rätt bra och jag lyfter betydligt mer på gymmet nu än då.
42728 705 weeks ago

aCookie

Ja ibland så sviker minnet en, då är det bra att kunna gå tillbaka. Jag satt ett tag och tyckte att jag hade tagit samma vikt i all evighet tills min galna PT påminde mig om jag faktiskt har blivit starkare:-) Fast nu känns det som om jag inte blir starkare oavsett hur mycket jag sliter:-( Och alla plågar mig med historier om "deras kompis" som lyfter helt sinnesjuka mängder. Känner mig svag.