Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

peakXp Link Blog

ManCarl Björnberg, 48year , Köping, Sweden

BLOD, SVETT & BLOMKÅLSÖRON

(det är taget, jag vet)

En titt i backspegeln

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ibland behöver man blicka bakåt för att kunna se framtiden.


Läste just igenom en del av mina ganska många blogginlägg här på shapelink. T ex när jag i oktober i fjol bestämde mig för att gå upp i vikt. I princip dubblade jag mitt kaloriintag, drack matolja och sjuka mängder mat, plus ett par gainers på det. Körde styrkepass 3-4 gånger i veckan samtidigt som den ordinarie träningen. Och visst det funkade, jag gick ju upp en del. Kände sen att det blev en lite omotiverad vår, fortsatte förvisso att träna, men "slarvade" med maten.


Nu är jag "nere" på samma vikt som jag var för ett år sedan, är inte direkt starkare och har kanske bara marginellt bättre kondition. Så vad har ett års träning gett mig? Bibehållen form, inte speciellt mycket mer, eller?


Å andra sidan har jag utvecklat min teknik en del. Har blivit bättre på kast, lite bättre på mattan, men samtidigt kanske lite sämre (slöare) stående (slag o spark). Mitt game känns dock bättre på det stora hela.


Dessutom har jag dragit på mig ett höft/ryggproblem som jag nu tampas med. Ser det som en ny utmaning och har för sjuttifjärde gången i ordningen lagt om min träning så att den numera innefattar en hel del rehab-träning. Försöker regelbundet köra morgon-yoga, några core-pass i veckan samt ordentligt stretch efter samtliga pass. Löpning är lagd på hyllan tills vidare.


Än så länge håller Den slutgiltiga planen i alla fall. Hoppas motivationen också gör det.


 


 

 

Attached images

Fcd5fd433a84e270fef10b09b8dced90 997c01332420aeb11a64d79bd307bae9
 
Written 717 weeks ago
49441 717 weeks ago

peakXp

Oj, såg först nu att det står två lättklädda damer framför den urläckra bilen ;) Kan väl inte direkt påstå att jag står för denna sexistiska framtoningen av dessa två unika individer, men jag tycker att bildtexten har en viss poäng.