Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

peakXp Link Blog

ManCarl Björnberg, 48year , Köping, Sweden

BLOD, SVETT & BLOMKÅLSÖRON

(det är taget, jag vet)

Bakslag

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag bilr såååå trött. Efter en tids rehab, med en del trots allt ganska kortvariga negativa reaktioner till följd, tyckte jag mig känna att kroppen började funka allt bättre på det stora hela. Allt mindre värk på nätterna osv. Och så igår då. Skulle gå ca 800 meter till en kompis. Kom ungefär halvvägs sen förlorade jag all kraft i benet igen. Fick släpa det efter mig typ. Under den relativt korta biten, han vaden bli tok-stel, skinkan krampa och har nu väldigt dålig känsel från knät och neråt. Helt hopplöst. Fick hoppa över rehabben idag.


Men det är väl bara att bita ihop antar jag, även om jag helt ärligt ska erkänna att det känns tungt. Men det blir ju inte bättre för att man ojar sig. Eller jo, kanske lite ;)

 
Written 691 weeks ago
42728 691 weeks ago

aCookie

Helt sjukt att du inte skulle få operation! Jag menar vinsterna är ju enorma för dig med en ev operation? Helt galet:-(
Men håller tummar och tår att detta är ett tillfälligt bakslag:-)
49441 691 weeks ago

peakXp

Nja, det är väl lite risky med operation också. Jag får hoppas att rehabben kommer att funka.
42728 691 weeks ago

aCookie

Jo, förstahandsvalet är väl inte operation. Men att helt utesluta det, det tycker jag ändå är upp till den som blir behandlad att avgöra. En kollega på jobbet led av diskbråck i flera år. Till slut blev hon helt sängliggande hemma i ett halvår innan de opererade henne och hon var tillbaka på jobbet efter två - tre veckor. Vad är inte samhällsvinsterna med det? Förutom hennes eget lidande och hon har fått stå tillbaka med sina intressen osv i flera år. Helt galet tycker jag.