Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

peakXp Link Blog

ManCarl Björnberg, 48year , Köping, Sweden

BLOD, SVETT & BLOMKÅLSÖRON

(det är taget, jag vet)

Andra rehab-passet

AddthisShare   FeedRSS feed  

Igår, torsdag, var det dags för andra rehab-passet hos sjukgymnasten. Kroppen kändes helt ok inför passet, med lite knas kvällen innan i bakhuvudet. Blev "dålig" igen och armnen somnade utan till synes orsak. Har haft en del problem med händer som somnar bara så där. Grymt irriterande. Det håller inte i sig så länge, men när det släpper är jag mycket svagare i händerna ett bra tag framöver.


Nåväl, själva passet flöt på bra. Gjorde samma övningar som sist, men fick köra mer på egen hand. Fortfarande väldigt låga vikter, men körde lite fler reps och kanske lite mindre vila mellan setten. Kroppen strulade inget under passet heller och det var sjukt skönt att få "träna" lite, men lite konstig känsla att varken bli anfådd, svettig eller utmattad.


Kvällen flöt på bra, fick ingen konstig reaktion alls den här gången. Nu så här morgonen efter så känner jag mig fruktansvärd mör, framför allt i benen. Inte så där mör man kan bli av träningsvärk, mer så där man kan känna sig om man har influensa, om ni förstår vad jag menar. Väldigt långsam i mina rörelser idag.


Nästa pass är på måndag. Längtar!

 
Written 694 weeks ago
42728 694 weeks ago

aCookie

Skönt att den konstiga reaktionen uteblev iaf:-) Då känns det mer som att det går åt rätt håll.
Alltså sjukgymnasten och läkaren vet säkert vad de håller på med. Men jag tänkte bara att jag läste någonstans att de kör mycket vibrationsträning (på en sån där vibrationsplatta) när just kroppsdelar somnar ifrån. De menade att nerverna "hittar fel" och att man vibrerar de till att hitta fram igen. Jag har ingen aning om hurvida det stämmer eller ej. Men tänkte iaf nämna det.
49441 694 weeks ago

peakXp

Det finns typ en miljard undersökningar och metoder som jag skulle testa, men nu är det 2-3 månaders rehab som är planen, sen får vi se. Kommer under tiden också förmodligen få svar på omtagning av de där mysko provsvaren också.