Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

nolofsson Link Blog

ManNiklas Olofsson

nolofsson's Blog

Målsättning SUM

AddthisShare   FeedRSS feed  

Kommer inte att ha några jätte höga mål för SUM på lördagen och har inte satt något tids mål. Det viktigaste blir att ta det lungt i början och göra ett så jämt lopp som möjligt. Ska inte bli någon repris på Lidingöloppet. Kommer att hålla noga koll på pulsen som får avgöra tempot. Tror att det kommer ligga runt 6:00 kanske lite över.


Igår blev sista löprundan inför SUM. 8km i 5:48 tempo vilket är betydligt lugnare än vad jag brukar träna i. Bena var pigga och pulsen höll sig på en låg och jämn nivå och känslan är att jag börjar komma i riktigt bra form. Fick mycket possitiva känslor och tankar av passet vilket är bra inför lördag. Har varit lite dåligt med det sedan Lidingöloppet men nu kan det bara gå bättre.


Vädret ser ut att bli ganska hyfsat på lördag med uppehålls väder ca 8 grader. Perfekt väder att springa i. Det verkar dock vara ganska blött ute i skogen så det kan bitvis var riktigt lerigt och halt skulle jag tro. Då får mina Adizero XT bekänna färg.

 
Written 760 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 760 weeks ago

Linda Granath

Vad skönt att du får poitiv känsla och positiva tankar av ditt sista pass inför SUM. Kanslan betyder så mycket.
Lycka till!
7137 760 weeks ago

Madde J

Bra att göra ett sista pass innan som känns så bra. Det är så himla viktigt att ha med sig psyket på en sån lång tävling.
35388 760 weeks ago

Marcus74

6.00 är helt ok mål. Vad jag förstår är SUM tuffare bana. Är det dessutom första ultran så är 6.00 ingen dålig tid.