Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Wingate-test

AddthisShare   FeedRSS feed  

Vaknade igår med en fruktansvärd värk i båda låren. Träningsvärken kan jag skylla på mördarövningen det vet jag! Känns nästan som om att min "quadriceps femoris" skall hoppa ut ur låret!

Vaknade klockan 6 idag av mig själv, ett par minuter senare skulle klockan ringa men då var jag redan uppe och i färd mot tvättstugan. Fy vad det är trist att tvätta så tidigt på en strålande morgon som denna! Men jag får iaf rena kläder, det är gött! Hade också ställt in mig på morgonträning trots att det skulle bli tajt om tid, när det kom till skolan. Men så hade jag ju glömt räkna med tvätten, vem skulle hämta den om inte jag!? Jo så det blev till att vila för mig idag ändå! Men ska köra ett konditionspass senare idag ändå!

Jag tog det lugnt med träningen två veckor efter att jag kört match, tränade nog inte mer än 6 gånger på två veckor. Sedan blev jag sjuk en halv vecka, så har inte kört så vansinnigt hårt som jag hade önskat. Men nu skall jag antagligen gå match den 18 april igen - det ska bli skitkul men jag blir ju nervös av bara tanken: - igen! Måtte jag göra en bra match!!




Jag i rött den 14 mars. Bilden är tagen av Ida Larsson 2009.

Klockan tio börjar jag i skolan och då skall vi göra ett wingate-test... för att testa vår anaeroba förmåga, sedan skall vi ta blodprover också för att kolla hur laktat nivåerna i blodet ligger till. Det ska bli spännande!

SKall också försöka ta mig en promenad i det här strålande vädret, storhandla grönsaker och frukostmat samt försöka locka hit Thitti genom att bjuda på pannkakor!! Håll tummarna för att det går! :-)

Tjing tjong i medaljongen!

 
Written 786 weeks ago
17382 786 weeks ago

ninja.ior

Tack!!! Men det är gott när det väl ger resultat, dessa tidiga morgnar och ömmande ben!! Som när man kan sätta en go spark till ex! :-D

Thitti kom skuttandes hit, det var väldigt trevligt! Och GOTT!!

Ha ni en bra påskhelg ni med GRABBAR! :D
39858 786 weeks ago

Göran44

Ser välbalanserad ut =) Kändes säker både att ge den o få den =D
Glad påsk på dig
17382 786 weeks ago

ninja.ior

Du har nog rätt hehe :-)
GLAD PÅSK PÅ DIG MED!