Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Vilket tjafs!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu har jag verkligen börjat komma igång med träningen iaf, utan att känna mig det minsta sjuk. Skönt! Jag har försökt ta åt mig, eller försöker ta åt mig av tipsen jag fått i bloggen, vågar dock inte gå ut riktigt så hårt ännu för att komma dit jag vill, får börja lite smått och sedan öka succesivt med både löpning och styrketräning.

Passet idag var mycket lugnt om man jämför "vanliga" pass som sensai (tränaren) brukar hålla i. Körde en ny kata och lärde oss mönstret av denna, kan ha varit det som gjorde att passet kändes såpass lungt. Ganska skönt för min kropp känns alldeles tung, speciellt i slutet på fighten, benen väger ungefär 80 kg styck, känns det som...

Har varit så oerhört trött nu det sista, igår la jag mig vid 21 tiden och sov i 12 timmar. På dagen idag var jag tvungen att ta en tupplur och nu är jag trött igen.

Det har varit sådant krångel om den här tävlingen sóm skulle gå i Göteborg, det skulle vara ett Wadoryu EM för en viss stil inom Wadon som brutit sig ur Europeiska Wadokai men dessa hade bjudit in alla andra Wadokai samt Wadoryu stilar, därför tänkte jag åka och delta på denna tävlingen.

MEN...

Då ringer en av mina gamla tränar och säger: - Emmelina, vi har pratat med vår huvudtränare (spelar ingen roll vem det är) och han ville iaf att jag skulle åka på samma tävling, fast för den organisationen som inte brutit sig ur EU - Wado, kruxet var att den tävlingen gick i Paris. Då säger min klubb (som för övrigt är en av dom bästaste, ligger mig varmt om hjärtat) att de gärna sponsrar mig till Paris just för att de inte vill att jag ska tävla i Gbg. Tävlingen går samma helg, men enda problem var att jag hade en tenta just den helgen, på fredag därför hinner jag inte till Paris och får heller inte tävla.

Min tanke tillsammans med en av mina gamla tränare var att jag skulle få tävla för en annan Wado klubb som inte bryr sig speciellt mkt om allt tjafs, men det skulle innebära att jag kanske blir osams med min gamla huvudtränare och det vill jag inte heller, då jag respekterar honom. Han är högt uppsatt inom karaten. Dock tycker jag det är oerhört tråkigt att vuxna människor inte kan komma överens om en sådan liten sak, vi bordefå tävla på vilken tävling vi vill och i en sport där alla egentligen strävar efter samma sak borde vi vara överens och hjälpa varandra uppnå detta.

Huahua!

 

 
Written 864 weeks ago
6061 864 weeks ago

HakanLarsson

Hehe, snygg spark!! :-)