Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Vilan är över! - + FIlm

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu har jag vilat i sex dagar, förutom matchdagen då såklart. Och idag drar träningen igång på allvar igen, nu siktar jag på nästa match som ligger redan 18:e april! Jag får se till att sköta kost och godis igen och träna hårt, så får jag hoppas att det går vägen igen!

ag laddade faktiskt upp min egen match på youtube, för det var några vänner som var nyfikna på hur det såg ut, så om ni är intresserade kan ni se matchen här!

http://www.youtube.com/watch?v=bCKX4xLzpHs

Jag är den röde :-)

Var nyligen ute och gick en 4,5 km promenad kring ån, riktigt skönt då solen strålar över mig och alla andra. Åh vad glad jag blir av soool :-)

 
Written 789 weeks ago
17382 789 weeks ago

ninja.ior

Fasiken var roligt att höra!! :-) Nio år, då körde du tkd lika länge som jag körde karate!! :-) Jag förstår att du saknar det, men det finns ju ingeting som säger att du inte kan ta upp det lite längre fram i livet, när det känns rätt och tiden räcker till! :-)

Vad kul att höra, att du gillar min teknik! Sparkar är som sagt det jag satsar på, och det är också det jag tycker är allra roligast. Sedan försöker jag nöta in boxningen också, förhoppningsvis lär jag mig det någon gång med! :D

Sköt om dej nu! :D
41321 788 weeks ago

Skarpskytten

Det såg ju riktigt kul ut, du är riktigt het tjejjen :) Det är nåt visst med Dalslänningar...
17382 787 weeks ago

ninja.ior

Haha visst e det något visst med Dalslänningar alltid haha :-P :-D