Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Varför? :(

AddthisShare   FeedRSS feed  

Någon tycker verkligen inte om mig, eller!? För några månader sedan var det någon som skrev på min dörr, massa elaka saker, verkligen äckliga och nedvärderande ord.

Igår plinga någon på dörren (vid 00.00) och sprang iväg innan jag hann öppna och idag hade dom tagit bort min namnskylt och bytt ut den mot någon annans. En annan gång tog dom min postskylt och kasta in den i ett annat postfack. Måste ju vara samma person.

Jag är ingen människa som provocerar andra människor och borde därför slippa sån skit, sånt gör mig verkligen ledsen. Tack för det, dumhuvuden :'(

Anyway tränade idag och kroppen känns helt konstig, eller kroppen... det är snarare benen som känns oerhört tunga. Får ont i benen när jag kör fighting, kan varken sparka eller få fotarbetet att fungera. Tunga med andra ord, vet inte om det är benhinnorna som värker.. iaf musklerna som sitter bredvid skenbenet spirar och ger mjölksyra som tusan, detta är dock vanligt när det gäller mig.. har fungerat bra ett tag men kommit tillbaka igen. Sedan är det vaden, som också håller på...  på samma sätt som vid skenbenet. Aj.

Ska köra imorgon med, blir dock lugnt.

Nu ska jag sova.
Natt.  

 

 
Written 863 weeks ago
11184 863 weeks ago

biscottini

Vad otäckt! Hoppas personen i fråga lägger av. Sådant här är inte roligt alls. Du får ta hand om dig.
10091 863 weeks ago

jo_se_fin

Lät inget vidare det där. Obehagligt! Tur att du tränar karate (även om man kanske inte får använda det i självförsvar?)!! Var rädd om dig. Polisanmäl om det fortsätter, om du inte redan gjort det.
13506 845 weeks ago

T0TT0

sätt upp en videokamera över dörren lite i smyg sådär så ser du vem det är du ska söka upp och använda karatén på :)