Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Tokfel!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Haha, sist jag cyklade blev jag alldeles förvånad. 10 km tog mig hela 42 minuter att cykla (alltså mer än dubbelt så länge)! Jag blev fundersam och tänkte, jäkla skitcyklar det kan inte stämma. Men så frågade jag idag hur det kunde bli så fel. Jag hade cyklat 10 miles, inte 10 km. Så jag kunde iaf lägga på 6 km extra på samma tid, det kändes ju skönt annars hade jag tappat en jäkla massa kondis! :-P

Idag cyklade jag 60 minuter och ca 26 km. Jag har aldrig konditionstränat ordentligt, jag kör på ett tag, men kommer aldrig över den gränsen så att det sker kontinuerligt. Men det hoppas jag att jag gör nu. Cykel tycker jag är ganska roligt, när jag kör i mitt eget tempo och när jag kan reglera vikten själv. Så förhoppningvis öppnar sig min värld ytterligare lite grand eller något, om inte annat får jag iaf in mer luft i lungorna :-P.

Som sagt gött med träningsvärk sedan igår. Hoppas det avtar lite tills imorgon, annars kommer jag bli nervös över att gå till thai-träningen. Vi är få tjejer i den grupp som jag kör i nu och ibland blir man ensam tjej bland alla killar, det är jobbigt för att jag vill försöka hänga på i deras tempo, det klarar jag för det mesta. Men styrkemässigt ligger jag ju miiiiltals efter, höhö :(. Men allt som allra oftast kommer de alltid någon mer tjej, som tur är! Och det brukar bara vara i början såhär som jag blir lite nervös med. Men jag behöver det nog också, det får mig att fokusera extra mycket!

Ha de gött alla Shapelink'ers! :-) 

 
Written 798 weeks ago
17382 798 weeks ago

ninja.ior

Blev fel det jag skrev, man tränar ju lite kondis i thai, men den känns annorlunda jämfört med cykel och löparkondis! :P
35388 798 weeks ago

Marcus74

Har ni några ultrapass i thaiboxningen, t ex att man ska köra i 6h i sträck, eller till ngn är knockad?
17382 798 weeks ago

ninja.ior

Oj!! Nej det har jag aldrig varit med om, varken i thaiboxning eller i karaten. Jag har inte hört talas om det heller. Men som igår hade vi sparring i en timme, jag tror vi körde 2 minuter och 30 sekunder vila, eller så kan det ha varit 3 minuter och 1 minuts vila. Det är något som verkligen suger musten ur kroppen. Dock har jag nog aldrig tränat längre än 2 timmar i sträck (mer än när jag försökte cykla till gbg en gång haha, vilket misslyckades). Undra hur det skulle kännas att köra ett sextimmars pass, vore ju kul att testa!!! :O Har du kört något som långt pass?