Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Thailand med klubben i Juni!!!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu har vi haft vårt fjärde möte tillsammans i klubben och idag bestämdes datumet för Thailandresan; 10 juni - 30:e juni. Det är helt fantastiskt, vilken otrolig upplevelse - och min dröm sedan 18 års ålder!

Min kära mamma och min kära pappa skall låna mig pengar så jag kan betala resan i slutet av veckan. Sedan skall vi göra en avbetalningsplan som skall löpa över sommaren - min pappa sa annars att jag kunde måla om huset hemma så skulle vi vara kvitt. Det låter ju helt fantastiskt men jag vet att han har dragit sig för det i mer än ett år, så det är nog ett jobbigt arbete. Mamma & Pappa - TACK ni är fantastiska!

När vi kommer till Thailand skall vi åka till tre olika thaiboxnings camp runtom i landet, det ena är iaf fairtex gym, det andra är ett ställe där klubben har ett samarabete med en kille sedan tidigare och det tredje vet jag faktiskt inte. Tänk att få åka till paradiset, tillsammans med sina träningskompisar och TRÄNA det man tycker allra mest om. Wow vad jag är lycklig!

Duschen nu!
Natti sen ;)

 
Written 792 weeks ago
39858 792 weeks ago

Göran44

Man får grattulera till resan! Vi vill se bilder både fight & fritid =D förhopningsvis mest fight
24659 792 weeks ago

Roxen

Det lär bli en helt underbar resa! Skulle jag vara rik skulle jag åka på träningsläger utomlands konstant :D
17382 792 weeks ago

ninja.ior

Ja bilder kan ni gissa om jag skall ta!! :-)

Jag hade också gärna haft pengar - tänk att åka en vecka i månaden - insuupa kunskaper från andra länder. Det hade varit något!!!!! :D