Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Snart min tur, VÄL!? :D

AddthisShare   FeedRSS feed  

Det känns otroligt skönt att träning och kost faktiskt ger resultat! Jag har gått ner minst två kilo nu sedan första januari, gott mos! Jag äter en glass ibland och kanske en kaka då det vankas "fikatime", men det sker inte  varje dag, flera gånger om dagen! Det märks verkligen, det har gett resultat.

Min kropp mår bra, jag är glad, jag känner mig taggad inför varje träningspass. Jag känner lust inför skolan, det enda negativa är morgonrutinerna. Eh, idag snoozade jag 12 gånger, från kl 9.oo - 11.oo. Jag kunde inte förmå mig att kliva upp i sängen imorse, jag hade kunnat legat hela dagen om det hade varit tillåtet.

Har storhandlat idag, och till min förvåning oerhört billigt! Fyra kassar mat - 501 kronor! Fick ett "blåskontobanklån" av mamma och pappa igen. TACK! Tänk er lilla, stora mej komma vinglandes på en cykel från affären med fyra fulla matkassar. En som jag proppat ner i väskan, en i cykelkorgen och en på vardera styre. Tur jag har balans iaf :-)

Det  är lugnare på träningen nu, rätt skönt. Men jag är fortfarande dyngsur efter varje träningspass, men det känns inte lika tungt i kroppen. Fokus ligger just nu på de killar som ska upp i ringen för första gången på lördag, och för de andra killarna som ska upp för andra, tredje och kanske fjärde gången. Ska bli oerhört kul att se dem fightas, och FÖRHOPPNINGSVIS är det min tur i mars. Jag ska kämpa kämpa och kämpa för att få stå där själv nästa gång. Just nu känns det lovande!

Höll mits åt en kille idag, vilket är skitsvårt. Dom är ju så starka så ibland lyckas jag inte hålla emot slagen och klappar till mig själv rejält i fejjan! Fasiken va ont haha :P Och min hand har svullnad upp, blöder och är helt blå efter att jag höll mitsarna! haha..

Ingen mer träning i thaiboxningen denna vecka. Ska hjälpa till som funktionär på både fredag och lördag hade jag tänkt. Men det blir ju lite gym både imorgon och på fredag.

Nu mina vänner ska jag skriva resultatdiskussionen på min C-uppsats som jag nu döpt till "Ledarskapsutbildning i föreningsidrott - En fallstudie av sex karateklubbar i Västsverige". Förhoppningsvis blir den inlämnad på fredag och nästa vecka hoppas jag få tillåtelse att få vara med på opponeringen! Håll tummarna för mig :-) Sedan är det inte mkt kvar.

Heja på mig ikväll och imorgon, jag ska hejja på er - i träning och annat ni tar för er!
TJIIING!

 
Written 797 weeks ago
17382 797 weeks ago

ninja.ior

Tack!!! Ja jag hoppas också det!! Jag fick frågan om jag vill gå nu i januari, men jag hade det tufft emd skolan och var mkt i gbg under december så jag sa, gärna nästa gång... så jag hoppas att han frågar igen :D
17382 797 weeks ago

ninja.ior

oj jag läste fightmatch först. Fightnight blir det nog inte än på ett tag :P