Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Morgonträning och stråålande dag!

AddthisShare   FeedRSS feed  

God stråålande morgon allesammans!

Ställde klockan på 5.30 för att hinna känna efter om jag skulle kunna träna idag efter flunsan! Låg i sängen under 10 minuter och försökte verkligen känna efter. Men jag kände ingenting. JAG ÄR FRISK!

Sov jättedåligt inatt, vaknade väldigt många gånger. Somnade senare än jag brukar och drömde massa mardrömmar. Typ att jag hade fått en knorr och så, haha :-/

När jag vaknade 5.30 var jag ändå PIGG! Undra om det hade med knorren att göra :P... Haha. Nej så jag pös iväg till träningen och körde rätt hårt.

Det var riktigt kul att köra igen! Sista övningen var dock en mördarövning. Vi skulle köra 10 spark på mits, sedan 10 upphopp, sedan 10 spark på andra benet, 10 armhävningar. Det skulle vi göra 20 gånger om. Min tränare stoppade mig och frågade om jag varit sjuk; ja sa jag. Då får du köra lugnt. Efter ytterligare en stund sa han; nu får du bytas av. Så jag slapp köra mördarövningen.

Mina klubbkamrater däremot körde på riktigt riktigt bra! Det var kul att titta på dem när de kämpade livet ur sig! DUKTIGA DE ÄR!

Nu ska vi ragga sponsorer till thaiboxningsgalan den 18:e april. Så det blir till att göra sig lite snygg, kleta på lite läppstift, vifta på ögonfransarna och tala om hur bra HALMSTAD MUAY THAI är!

De var uppe på SM i Stockholm i helgen. Vi hade tre representanter med, och ytterligare en SM match går den 18:e april fast i Halmstad. Vi hade två killar som gjorde två grymma matcher, men tyvärr förlorade dem. Sedan hade vi en kille till som gjorde sitt första SM och tog GULD!

Halmstad <3!!!

 
Written 787 weeks ago
11700 787 weeks ago

cicci2

Morgonträning är härligt! Man är som nöjd heeela dagen =)
Pictu 787 weeks ago

magzeus

Gött att va tillbaks, eller hur? Go for it!
17382 787 weeks ago

ninja.ior

Riiiktigt härligt att vara tillbaka och morgonträning är inte kul just i det vaknande ögonblicket, väl där e det GULD :D