Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Misskötsel :(

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har brutit mitt löfte, till mig själv. Jag åt massor av godsaker i helgen. Och godis åt jag både fredag och lördag. :( Ca 300 gr vardera dag. Nu är det en ny vecka och jag ska vara noga med vad jag äter, ännu en gång. Ge allt för att inte slarva iväg på helgen. Fan :-(

Jag är helt slut i kroppen och har vilat hela dagen. Jag försökte köra sex thaipass eller, jag körde sex thaipass denna veckan men orkade inte köra det sista gympasset, så det blir fem thaipass nästa vecka och två gympass. Hon som hjälpte mig att lägga upp styrketräningsprogrammet tyckte inte att jag skulle cykla också för att risken finns att jag blir övertränad sa hon, det vet jag ju om.

Men... om jag nu ska tävla i mars (isåfall blir det den 14:e mars) vilket jag hoppas hoppas hoppas! Så måste jag ju köra hårt nu i februari, sedan kan jag vila och dra ner lite på träningen!?

Okej, ny vecka, nya tag!
Kom igen nu Emmelina föö f*n!

Ha en härlig start på veckan imorgon; Shapelinker's!

 
Written 795 weeks ago
17382 795 weeks ago

ninja.ior

Tack!

Göran: Jag har ju (hädanefter) nästan bara denna dagen att se fram emot. Det var längesedan jag njöt så av mitt godis. Vet jag att jag ska sluta helt så kommer det bli omöjligt,men vet jag att jag kan få äöta det iaf en gång i veckan så ska jag nog klara det, tror jag :S Det blir likosm som att "fest godisäta".

Cajsa: Tack!! Det är ju inte säkert jag får tävla,men om jag får det så borde jag få reda på det snart! :-) Och självklart, blir det tävling ska ni få läsa om det!!
39858 795 weeks ago

Göran44

Va? Du är 22? DU HAR MYCKE ATT SE FRAM EMOT!!:-D
Skämt o sido så förstår jag mycke väl det där med att ha en dag då man "unnar sig" det har jag också så klart men om vi har mysfredag pizza glass godis massa film mm så blir dagarna efter det ett rent elände för att motstå suget. Tycker själv nästan att det är bättre att avstå för att slippa det.
17382 795 weeks ago

ninja.ior

Haha jaa! Jag har mkt att se fram emot, men när det blir helg så är godis och en film det aboslut bästa jag kan tänka mig :D Hehe

Men jag förstår vad du menar, haha känner av helgens sötma fortfarande och det gör ju att jag vill ha mer. Hehe :-)