Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Match debuten!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Morgonen började med invägning, den gick förvånansvärt bra, vägde in på 60,1 kg med kläder på! Därefter gick jag till läkaren som konstaterade att alla reflexer och så fungerade som de skulle. Tillsammans vandrade jag och mina klubbkamrater till hotellet och käkade en vräkig frukost; för så mkt pengar som 139 kr! :-O

Väl tillbaka i sporthallen kände jag hur andnöden gjorde sig påmind, coacherna skrattade åt lilla mej då de aldrig sett någon så nervös tidigare. Jag blev väl omhändertagen av en coach (M), vår bästa kvinnliga fighter!! Hon masserade mig, hjälpte mig att värma upp, linda mina händer, körde ytterligare lite mits.. hon och min andra tränare gav bra tips och sedan stod jag där i trappan, påväg ut till ringen.

Då avtog nervositeten och när min låt spelades hoppade jag ner för trapporna efter coachen, bugade en aning vilset, klev över repen och gick in i ringen. Bugade åt domarna fortfarande ganska vilsen, fick hjälmen på huvudet och sedan körde jag!!

Första ronden körde jag mycket spark och redan efter 30 sekunder kändes det som om att jag hade övertaget. Jag kände mig stark! Fick in många fina sparkar och tro det eller ej, boxningen lyckades jag faktiskt med ganska bra den med!

Efter två minuter var det dags att vila, coacherna tyckte jag körde på bra! Det jag skulle tänka på var att slå mina tekniker, gå ut och sedan in igen. Jag fastande kvar efter teknikerna. Jag gick in i andra ronden, jag tror det var i den som min motståndare fick en räkning, domaren sa till oss att köra lite lugnare, hade hon fått en till räkning under samma rond tror jag att jag kunde ha blivit diskad. Men jag hade helt klart övertaget under andra ronden. Dock slog tröttheten över mig och jag funderade på hur länge till jag skulle klara av att köra på, andra ronden var slut - VILA

Under vilan sa coacherna att jag körde bra, jag glömde andas emellan... det var viktigt! Sedan var det dags igen, sista ronden! Nu var jag betydligt mer avvaktande men fortfarande ganska stark, de hade förvarnat mig redan innan att det handlade om vilja i sista ronden. PLING PLING - ronden var över och skydden togs av. Vi gick upp och domslutet blev 3-0 till Emmelina le Claire!!!! Jag vann min första match och det kändes alldeles fantastiskt!!

Jag fick utdelning för all min träning! Jag fick så mycket positiva och glada kommentarer igår, så jag kände mig alldeles överväldigad! Jag har lett både utanpå och inombords sedan jag gick av mattan och jag ler fortfarande, inombords och utanpå!

Halmstad Muay Thai har allt! Fantastiska tränare som ger allt för ALLA sina tävlande, fantastiska coacher och fantastiska klubbkamrater! Jag har tränat i många klubbar, dock aldrig i någon som den här!

Och att inte förglömma är också min underbara familj som åker ca 30 mil för att se mig fightas i 6 minuter, ni är helt grymma!

Jag ska se om jag lyckas ladda upp en film, ifall ni är nyfikna på att se hur det gick!! Hoppas tekniken är med mig bara!

 
Written 789 weeks ago
17382 789 weeks ago

ninja.ior

Tack u allesammans!! Haha ja, jag tog mig friheten att beskriva min match. Tänkte faktiskt lägga upp en film på den men jag vet inte hur man gör :(

I am trouble, hehe ja shit vi kanske möts någon gång då ju ;) Det kommer bli en finfin match mellan oss tror jag ;)
17382 789 weeks ago

ninja.ior

Jag hade tänkt åka upp nu eftersom vi har flera st från klubben som skall tävla, men så fick jag en tandläkarräkning på 5200 kronor, då hade jag helt plötsligt inte råd längre :-( Ska du dit och titta!?
17382 789 weeks ago

ninja.ior

Faan va fiiint! Har ni någon från klubben som ska tävla!?