Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Maxtester och träningsvärk!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hade sådan fruktansvärd träningsvärk i hela benen samt lite i magen, idag. Kunde inte för mitt liv förstå vad som skulle orsakat denna, då jag tränade lugnt i söndags och vilade igår. Men så kom jag på!!!

Vi körde maxtester i spänst och snabbhet i skolan igår, vi testade "max löpning", accelaration, statiskt vertikal hopp, dynamiskt vertikal hopp, nedhopp från en liten plint samt en-bens hopp både ett hopp och tre hopp och allra sist jämfota hopp, ett hopp samt tre hopp.

Jag var snabb som tusan visade det sig, då jag hade bäst resultat i gruppen på både max löpning och accelaration men när det kom till vertikala hoppen var jag betydligt sämre. Vid enbenshoppen och jämfota hoppen låg jag långt fram igen men klådde inte Karin som är friidrottare, hon hade riktigt grymma resultat!! Intressant vilken stor skillnad det var på hennes hopp som var dubbelt så höga som de övriga "hopparna". :P

Detta är nog något jag borde lägga in i min träning, för visst har jag nytta av detta!? Som en del av styrketräningen kanske!? (som jag för övrigt inte har kommit igång med riktigt ):  ) ... Lägga in som ett sista moment!?

Iaf, vi gjorde enbart två hopp av varje och ändå, trots det fick jag sådan oerhörd träningsvärk. Ganska skönt för då vet man att övningarna fungerar åtminstone! Hihi.

Passet idag gick mycket mycket bättre än i söndags, fy för det (söndagspasset).

 
Written 863 weeks ago
10091 863 weeks ago

jo_se_fin

Du också?! Jag har också en otrolig träningsvärk, men det är väl ett tecken på att vi låtit musklerna jobba hehe.