Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Mål 1 - Uppnåt! - Nu mot nya mål.

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag hade som mål att inte äta godis på en hel månad, vilket jag faktiskt klarade av! Det kändes underbart, så i helgen bjöds jag på middag hemma hos en vän, det blev pressad potatis, med fläskfilé i god sås och med en fantastisk sallad, det blev blåbärs cheesecake och GODIS! Nu har jag som mål att enbart äta godis en gång i veckan och det är på lördagar.

Tiden går så otroligt snabbt och eftersom jag inte hinner med allt jag behöver göra (framförallt skolarbete då jag tyvärr prioriterar bort det medvetet :( ) så måste jag sluta ta mina tupplurer under dagen. Jag ska lägga mig senast kl 24.oo och gå upp senast klockan 9.oo under vardagarna. Till detta skall jag också ta en morgonpromenad minst tre gånger i veckan, då detta faktiskt håller mig pigg under hela dagen!

Jag har inte skött mina fyra pass thaiboxning per vecka, en gång berodde det på att farmor hade kalas i Gbg och denna veckan berodde det på tävlingen i sporthallen och det var inte mitt eget fel. Jag tänkte dock försöka öka detta med ett pass till, så det blir fem pass i veckan. Så därför ska jag försöka ta mig till tisdagarnas morgonpass 6.3o-8.oo. Det värsta är att jag inte kan somna på kvällarna/nätterna, eftersom jag blir stressad utav att jag ska upp så tidigt. Men hädanefter kommer Zombie-Emmelina träda in i lokalen på tisdagsmorgnarna.

Just ja, tävlingen i helgen var helt out standing. Det var så coolt att se Halmstad Muay Thai, vi hade tio fighters eller ja nio var det nog då en blev sjuk. Alla gjorde otroligt bra matcher och sju av de nio som ställde upp tog hem guldet! Heeelcoool, GRATTIS!

Nu ska jag plugga, sen skola, sen thaai! :D
Ha en go dag på er SHaper's!  

 
Written 796 weeks ago
17382 796 weeks ago

ninja.ior

Haha, men jag har träffat en snygg engelskman en gång faktiskt, fast... jag vet ju inte hur han är i sängen. Haha :-)

14 månader är helt grymt! Jag äter iaf på lördagar, men 14 månader :O WOW!
24659 796 weeks ago

Roxen

Bra jobbat! Jag skulle ha stora svårigheter att klara av det :P
17382 796 weeks ago

ninja.ior

TACK :-) Jag med, men det gick när jag väl gav mig faaaan på det.
Med undantag för en glass här och där :S