Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Imorgon!!!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Vid den här tiden imorgon har jag förmodligen redan gått min första match. Nu är nervositeten "rätt" påtaglig. Mina tankar kretsar kring matchen - hela tiden!

Jag ska dit klockan 8.15 imorgon, då väger vi in. Imorse stod vågen på 60,1 kg - vilket innebär att jag ligger bra till, så länge det inte förändras mycket tills imorgon. Ska gå i - 61 kg. Sedan går vi igenom rutinerna för hur vi skall buga gentemot sekonderna samt huvuddomaren, hur vi skall gå runt i ringen och sådana saker. Efter det går alla som skall tävla från klubben till ett hotell för att äta en brakfrukost, tillsammans!

Jag är så otroligt laddad - och så otroligt nervös. Men jag har inget att förlora - bara kötta!!!
Kommer med en rapport imorgon (så länge jag kan ta mig hem igen iaf (; )

 
Written 790 weeks ago
39963 790 weeks ago

TinyPaws

Heja heja !!!! kommer hålla tummarna jag me !!! you can do it girl ! :D
föreställ dig hela proceduren några gånger under dagen i dag och innan du somnar, hur det börjar, hur du slåss och sen hur du står där som vinnare :) det funkar klockrent, gör alltid så innan jag tävlar med hunden, sen när man väl är där så har man redan gjort det i huvet o det är till stor hjälp !
ser fram emot rapporten i morrn :)
17382 790 weeks ago

ninja.ior

Tack alla! Ja, det viktigaste är ju att göra sitt allra bästa! : )

Tack Tiny!! Jag har gjort matchen i huvudet gång på gång på gång, hua! Och det är verkligen som du säger... visualisering ger resutlat!! Vi gjorde en labb på det i skolan, först slog vi ett slag i golf med elektroder och sådant på oss. Sedan skulle vi tänka att vi slog ett slag utan att göra det och samma muskelr som användes vid golfslaget aktiverades under visualiseringen. RIKTIGT COOLT!
39858 789 weeks ago

Göran44

Grymt att hålla oss på sträckbänken såååå länge efter matchen =( =D