Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Feels good!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag har jag varit i skolan på handledar möte med min handledare! Jag skriver nämligen min C-uppsats nu och förhoppningsvis blir den klar snart!! Det har gått trögt ett bra tag nu men idag fick jag ny motivation och världens kanonhjälp från en bibliotikarie, så nu har jag saker att läsa igenom ikväll! 

Jag läser alltså tredje året på idrottsvetenskapliga programet i Halmstad, med inriktning idrottspedagogik. Så lyckas jag nu fixa uppsatsen relativt snart, har jag fyra kurser kvar att läsa tills jag kan plocka ut en kandidat examen i idrottspedagogik, otroligt GÖTT!

Jag skall dock lägga till 60 högskolepoäng på det jag redan läst, för att (förhoppningsvis) kunna plocka ut en andra examen i biomedicin -inriktning fysisk träning. Lyckas jag få gjort detta tror jag att jag har en bra grund inför mitt framtida arbetssökande. Men mitt mål är ju ändå att om sisådär 7-10 år kunna starta eget, något jag inte tänker låta gå i krasch!

Blev så peppad idag både av min handledare, studievägledaren, bibliotikarien och min Pappa. Så jag har liksom som ett lyckorus i kroppen, allting känns möjligt!

Kom just hem från thaiboxningen - ett otroligt roligt clinchpass. Det var liksom clinch på ett helt nytt sätt, ett sätt som var annorlunda men fortfarande väldigt lärorikt! Shihu! :-)

Imorgon blir det 75 år's kalas, min Farmor fyller nämligen [panschis] + 1o år. Det blir en god soppa till kalasmat, och massa massa massa olika nya, mumsiga tårtor. Hade tänkt att ta mig en bit faktiskt. 

Ha en härlig helg nu Shapelinker's!!! 


 

 
Written 798 weeks ago