Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Första Thai-passet detta året!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Äntligen har jag svettat mig igenom det första thaiboxningspasset för det här året.  Riktigt härligt att vara tillbaka, har haft en hel månads uppehåll från just thaiboxningen då jag levt i paradiset hos mamma och pappa i Dalsland (Paradis = Färdiglagad mat, diskmaskin och en ompysslande mamma och en go pappa). Det var alltså kul att vara tillbaka!

Dumt nog styrketränade jag imorse då jag lovade min kompis att göra det, eftersom hon inte kan imorgon. Det kändes i musklerna sista halvtimman vill jag lova, för det var då fysträningen satt igång. Stackars muskler moahaha. Det startade hårt, uppvärming 15min, sparring hela första timmen, fysträning i 15 min och sedan mitsträning 15 min. Totalt utmattad!

Jag har som många andra här på Shapelink också en matvåg, som jag vann i julklappsspelet vi hade i julas. (Valde min egen julklapp - sniket va?) Först för tre dagar sedan lyckades jag borra upp den på väggen, då jag fick låna en borr. Det är ju fantastiskt, förhoppningsvis lyckas jag med hjälp av den och mitt icke godisätande, samt icke alkoholande gå ner dom där efterlängtade 7 kg!

Hoppas ni har haft en góo dag, idag!

 
Written 798 weeks ago
17382 798 weeks ago

ninja.ior

Ja, matvågen var en väldigt bra investering, motivationshöjande också för den delen!

Haha OM jag har! Fifan vilken träningsvärk! Tänkte sätta mig och cykla på gymmet, fast ganska lugnt! :P
35388 798 weeks ago

Marcus74

när smärtan är av positiv natur så är den kärlek för kroppen :)
17382 798 weeks ago

ninja.ior

Haha jo, jag måste erkänna att det känns rätt skönt faktiskt :-)

Men hur är det för er löpare, får inte ni träningsvärk och den där otroligt tunga känslan i kroppen!? Orkar man springa när man känner träningsvärk och är tung i kroppen!?