Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

En fråga om protein - IGEN

AddthisShare   FeedRSS feed  

God förmiddag! Jag tänkte fråga då jag har svårt att få ner frukost många gånger på morgonen och nu två gånger denna vecka istället för frukost har tagit en proteindrink (casein, egg och whey), ca 30 gr. Är det dåligt att ta en proteindrink som frukost, vet att de borde tas efter ett träningspass men då äter jag oftast redigt med annan mat.

Anledningen till att jag tar proteinet är att jag inte får i mig såpass mkt protein som jag borde (tror jag) och så ville jag testa just detta då det är anpassat för kampsportare (fightline protein).

Ha en härlig dag! :-)

 
Written 795 weeks ago
17382 795 weeks ago

ninja.ior

Håkan: Tack för information. Nu har jag protein kvar så dagar då intag av protein är för lite skulle jag ju kunna ta en skopa. Jag ska dock inte fortsätta köpa protein hädanefter!

Sedan tänkte jag fråga om du jobbar på universitet eller läste du litteratur som används på universitet!? Lite nyfiken bara, om du nu jobbar på univeri... vad undervisar du i!?
40681 795 weeks ago

infrva

Jag har liksom Håkan läst en del litteratur och när jag pluggade på GIH läste vi en hel del näringslära och all denna industri i tillskott är överdriven. Det är ju inte direkt läkarna som säger att vi måste äta detta utan det är ju alla tillverkarna och all reklam som vi matas med i tidningarna. Renast och hälsosammaste tycker jag är att försöka i det längsta använda vanlig mat, och i de allra flesta fall räcker det. Jag försöker också köpa det mesta ekologiskt och inte köpa färdig mat med massor med tillsatser.
17382 795 weeks ago

ninja.ior

Tack igen för info! Jag ska hädanefter vara nogrann med att äta rätt mängd istället för att dricka pulvret!

Jag äter oftast bara råvaror, enda färdig lagade mat är ibland pulver sopper! :-P hehe.