Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Det finns tränare och det finns TRÄNARE!

AddthisShare   FeedRSS feed  

I söndags kände jag mig helt lost. Min kropp ville inte lyda, jag var ute och gick en promenad och efter det var jag helt slut. Mina armar värkte, jag orkade knappt gå upp för trapporna, var helt slut.

Idag känns det bra i kroppen igen. Nu har jag precis kört mitt tredje morgonpass på raken och glädjen i träningen finns med mig hela tiden, det är helt fantastiskt. Jag grämer mig inte ens över morgonpassen - hoppas det får förbli så.

Efter att ha kört i 1 h och 45 min idag så var passet slut, vi städade och gick hem. Tog ur tvätten som jag slängt in, innan träningen och sen fick jag ett sms från min tränare: Bra kört idag, fortsätt så och ha en bra dag. Är inte det fantastiskt. Det är kul att få sådana pepp sms! Hela jag strålade :-)

För övrigt kan jag säga att jag har haft många bra tränare i karaten tidigare, men bara en som var helt outstanding, en som jag klaffa med på alla sätt och vis. Han nådde in med sin feedback på ett alldeles speciellt sätt, kunde coacha mig på det där speciella viset och jag trodde aldrig jag skulle få en sådan bra tränare igen. Men nu!! Nu har det skett igen, tränaren jag har nu är helt utomordentligt duktig, en grym pedagog med grym pedagogik! Dessutom gör han allt för klubben och dess medlemmar. WOW!

Ha en bra dag folks! :-)

 
Written 795 weeks ago
39858 795 weeks ago

Göran44

Det är dom tränarna som föder framgångar och skapar förutsättningar för långa aktiva liv för sina elever på alla nivåer från knattefotboll till elitsatsningar! Många är kallade men få är utvalda tyvär!!
17382 795 weeks ago

ninja.ior

Du har helt rätt, det är synd det inte finns fler av dem!!! De behövs och inte minst i barnidrotten då det faktiskt är viktigt att barnen sysselsätter sig med någon form av idrott även i framtiden!!
17382 795 weeks ago

ninja.ior

Chansen är ju större menar jag, om de då har en bra tränare som inspirerat dem ifrån början.