Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

nieve Link Blog

KvinnaRebecka Jonsson, 48year

nieve's Blog

Va, vinner man inte med pulsklocka?

AddthisShare   FeedRSS feed  
Pulsklocka
Fick min pulsklocka idag. En premie för att jag tagit en tvånummersprenumeration på en träningstidning.
Den var snygg och verkar bra. Bandet kring bröstet verkar inte helt obekvämt, men jag har å andra sidan bara testat det sittande i soffan än så länge. :)

Och så ingick det en stegräknare också. Tänkte ha den på mig idag och se hur många steg man tar under en dag. Lär inte bli många med tanke på att jag har ett sitta-framför-datorn-jobb, där mina längsta promenader går till skrivaren och till fikarummet...

Men det roligaste var i alla fall bruksanvisningen till pulsklockan. Eller snarare det lilla förbehållet som står under bruksanvisningen:

"Tillverkaren och leverantören garanterar att produkten uppfyller gällande europeiska standarder. Vi kan dock inte hållas ansvariga av dig eller andra i händelse av skador, utebliven vinst eller annan form av förlust i förbindelse med användning av produkten."


Va? Jag som trodde att jag var garanterad seger i alla lopp och tävlingar som jag ställer upp i händanefter! Jag känner mig lurad!!! ;)
 
Written 927 weeks ago
4002 1277 weeks ago

nieve

ANNAONE: Ja, grejerna verkar bra. Har inte testat pulsklockan och -bandet på träning än dock. Medan jag satt i soffan framför datorn visade pulsklockan plötsligt 180 slag, 230 slag och sånt, men det berodde nog på att datorn och/eller mobilen intill störde.
Stegräknaren har jag testat idag, och den funkar fint, förutom att jag lyckades nollställa den av misstag...
Och ja, det var en premie till IForm. Tidningen verkar också ganska ok, men lite väl inriktad på att gå ner i vikt. (Inte mitt mål med träningen.) Fast det fanns en del bra träningstips också.
11533 1277 weeks ago

ANNAONE

Haha jag tog samma erbjudande, iform eller?
verkar dom bra då? har inte fått dem än
10749 1277 weeks ago

FlickanK

Den var bra. Låter som sånt dom skriver i USA. T.ex. på jordnötspåsen -Kan innehålla spår av nötter.