Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

nieve Link Blog

KvinnaRebecka Jonsson, 48year

nieve's Blog

Flimrig

AddthisShare   FeedRSS feed  
Kändes lite bättre med benträningen igår. Hann bara vara på gymmet i 45 minuter för att ha en sportmössa att komma till jobbet i någorlunda tid. Men nu har jag köpt ett halvårskort i stället för klippkort, så nu kan jag vara där hur korta stunder som helst. ;)

När jag kom till jobbet och satte mig vid datorn och skulle arbeta upptäckte jag att nåt var knas. Jag såg knappt texten på skärmen. Tänkte först att det var skärmen som var oskarp (satt vid en kollegas dator), men det var inte bara det. Det flimrade framför ögonen, ungefär som närman blinkar jättesnabbt. Mycket otäckt.
Började tänka på Marie Fredriksson som föll ihop på golvet efter att hon varit ute och sprungit, och visade sig ha hjärntumör.
"Ta en frukt och drick ett glas vatten", sa mina jobbarkompisar, som inte alls såg lika allvarligt på saken som jag. Men jag följde i alla fall deras råd, och flimret gick över efter en stund. Puh!
 
Written 916 weeks ago
11294 1276 weeks ago

Fylgia

Det låter som migrän. Man kan faktiskt ha flimret framför ögonen utan att få speciellt ont i huvudet. Jag har det ofta när jag stressar. Men någon hjärntumör är det nog knappast. Råd: Lyssna på din kropp och ta det lite lugnare. Bättre att inte gå till gymmet alls om man måste stressa därifrån tycker jag. Promenera till jobbet istället eller nåt liknande.