Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

nieve Link Blog

KvinnaRebecka Jonsson, 48year

nieve's Blog

Fler barn på gymmet

AddthisShare   FeedRSS feed  
Idag var jag på dagi... förlåt, gymmet, igen.

Jag har ondgjort mig över barn i träningslokalen tidigare, men detta var definitivt värst hittills. En kille hade med sig sonen, en glad kis på runt tre bast. Och han var knappast där som brudmagnet; pappan var helt klart mer intresserad av att träna än att se efter sitt barn.
Grabben sprang runt bland maskinerna, kröp in mellan dem och fingrade på allt.
Och vad gör pappan? Jo, ger grabben en 2,5-kilosvikt att bära runt på! Smart...
Själv gav jag mig på en av "helvetesmaskinerna" - axelpressen. Då kommer treåringen och drar ut sprinten till viktmagasinet. Pappans kommentar: "Hon vill nog träna med den där, ta en som är ledig i stället."

När får vi ett barnförbud på gymmet?
 
Written 916 weeks ago
Pictu 1277 weeks ago

magzeus

Jag är förälder, men det skulle aldrig falla mig in att ta med barnen till gymmet för just det som du beskrev. För det första kan man inte släppa loss ett barn där bland alla maskiner & vikter. Det är ju LIVSFARLIGT, tänk om någon inte ser ungen och man lyfter, exempelvis i en maskin och barnet lägger handen i viktmagasinet hmmm kan ju bara tänka på vad som skulle hända, speciellt när man lyfter mycket men även lite. Nääää håller med dig, behöver kanske inget förbud, MEN har man med sig sina barn, ja då ser man efter dem också, alltså så barnen inte kommer nära andra när dem tränar!!! Det måste föräldrarna försäkra sig om när barnet är med på gymmet. Den farsan du nämnde, sicken tönt. Bra ansvarstagande för sitt barn. Det är ju inte barnets fel om något händer utan föräldrarnas fel om något händer.
Kontentan: Inga barn med på gym, men om man måste så skall man hålla reda på sitt barn - ORDENTLIGT hålla reda på!! Man skall inte behöva tänka på att titta sig omkring för att träna OM det skulle komma ett barn ivägen, nepp, ligger på föräldrana att hålla barnen borta från alla tänkbara faror, och ju mer jag skriver och upprepar mig ju mer irriterad blir jag faktiskt, m.a.o. så lämna barnen hemma *ler*. Alternativet på gym är som ANNAONE skriver, där det finns ett utrymme för dem...
// Magnus
10091 1277 weeks ago

jo_se_fin

Det var det "värsta" jag har hört! Snacka om omdömeslös farsa. Grrrr.. Försök och förmedla din åsikt till gymägarna.
11533 1277 weeks ago

ANNAONE

Herregud, jag hade fått damp typ.
Man kan inte ta med en unge till gymmet, har han inte tänkt på skaderisken? Ungen kan juh göra illa sig något enormt.

Hade jag varit dig skulle jag gått raka vägen till receptionen och klagat, eller ringt till dom som har hand om gymmet.
tack och lov är det barnfritt där jag tränar, där har ungarna bollhav och personal som tar hand om dom medans de vuxna tränar.