Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Nickiz Link Blog

KvinnaVicktoria Ågren, 40year

Nickiz's Blog

Sakta men säkert

AddthisShare   FeedRSS feed  
Började dagen med en liten promenad, Skanstull-Globen med en shopping paus på ca 15-20 min sen Globen-skanstull igen.

Hem o äta en snabbis och iväg igen, Skanstull-Mariatorget.

Fick gå ganska snabbt för att komma i tid till sjukgymnasten (får juh inte springa för henne) var riktigt jobbigt att inte springa, hela min kropp ville springa...kuta...skutta iväg men INTE, lugnt o fint..de blev en rask promenad och ja koncentrerade mig noga på vad sjukgymnasten sagt.

Det gick bra när jag var där och jag ska få börja träna på gymmet om jag har med en kompis som håller koll på min rygg så ja inte tränar snett lr så. Vi gjorde en övning som jag inte var redo för så hela den dumma muskeln i låret blev jätteirriterad spänd o svällde upp, AJAJ så vi ska inte köra den riktigt än.

Känner fortfarande inte av magmusklerna på vänster sida av magen..men de finns där och spänns tydligen även om ja inte kan känna det...vilket känns ganska skumt.

Ja sen var det promenad hem igen, Mariatorget-Skanstull.
Och nu sitter jag i soffan och vilar ryggen...blir så himla trött i ryggen efter sjukgymnastiken, så ja måste vila mycket samma dag som ja vart där.

Nu ska jag strax gå och packa, åker till spanien ikväll/natt. Ska på konferens med jobbet, 22st är vi.
Antar det inte blir så bra "Diet-mat" på de memyerna vi möts av där men man får juh göra sitt bästa.

Eftersom jag är konferens-ansvarig så fick jag iaf lite extra att säga till om, har fixat fruktkorgar till konferensrummen och även lite annat tilltugg till "fikat" än kakor. Alla dessa kakor de alltid ska vara på konferenser, herregud. Först blir man trött av att sitta stilla och lyssna så länge och så äts det kakor i fika pausen och så sitter man still igen...så höll man på att somna innan fikat...gissa om man håller på att däcka totalt 1h efter!

Ikväll börjar jag skolan oxå, så jag hinner istortsett dit och säga: "jag ska gå här, hej hej!" men nu drar ja till spanien...det lustiga..ja de är ju att de är spanska kursen som börjar =)

Näe nu ska ja gå o packa min lilla väska,

// Vicktoria
 
Written 944 weeks ago