Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Nickiz Link Blog

KvinnaVicktoria Ågren, 40year

Nickiz's Blog

Min första blogg

AddthisShare   FeedRSS feed  
haha jag trode aldrig ja skulle börja skriva sånt här men nu kör vi!

Så...träningsmässigt känns de lite kass just nu...har muskelbristning och inflammation i låret och mina kära ryggkotor är aningen envisa med att inte sitta vackert där de ska...

npja..imorron lr va de i övermorron? så ska ja till sjukgymnasten igen...springer juh där för jämnan nu förtiden...ska kanske låta naprapat Daniel kolla lite på min rygg..måste få ordning på mig själv snart.

Så sjukgymnasten tillåter mig att ta promenader..men inga raska o ja får inte göra nånting...vilket har resulterat i krogbesök som urartat samt en kryssning,på det viset att ja slog vad med en kompis och stog i spagat på bluemoonbar...och på dansgolvet backade ja när en kille försökte pussa på mig tills ja va tvungen att sätta i händerna och stå i brygga...mycke lustigt haha men kanske ändå inte för när man börjar spekulera är det väll så att jag saknar såå in i norden att röra på mig så ja håller på att bli tokig.

Åker ner till spanien på torsdag...finns det nått bättre än att springa i solen med fläktande ljumma vindar?? längs berget med en utsikt som är ENORM och med hela havet framför sig....ja jag har ju hus därnere så man kan juh åka ner när man vill men springa....det får jag minsan INTE för Tant sjukgymnast...fan! om ja blir jagad av en stor läskig hund KANSKE sa hon....ja kommer jävlas med de spanska hundarna ordentligt nu!

Ja...idag har ja iaf spacklat i mitt "extra rum" håller på att renovera lite därinne ...jag är fan inte bra på de där, men man gör ju sitt bästa men jag har definitivt fått nog av gips skivor o spackel o slipdamm!

Så nu ska jag kolla klart på csi och sen blire en kort kvällspromenad.

Trevlig sida den här hittils...reggade idag =)
Och vilken jösses lång "blogg" de blev!
Gonatt!
 
Written 945 weeks ago