Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Nickiz Link Blog

KvinnaVicktoria Ågren, 40year

Nickiz's Blog

Espana Love!

AddthisShare   FeedRSS feed  
Hemma från spanien igen, 5 stjärnigt lyxhotell i 3 dagar och Lyxvillan i 4 dagar (bild finns under "mina sidor" och spanien) klagar ju inte precis,vi var 22st som åkte från företaget där jag jobbar, Vi skulle ha konferens i staden i spanien där jag säljer våra spanska hus.

Hotellet var underbart och rummen var fantastiska. Varje morgon började jag med 1timmas morronpromenad in till stan och tillbaka längs strandpromenaden. Härligt det var att gå i morgonsolen i t-shirt med vetskapen om snö o blask grått o dunkelt hemma i sverige. Blev dock lite trafik kaos eftersom spanjorerna aldrig tycks ha sett en blondin..och jag va juh ute och gick under den tiden på morgonen när alla "bygg-arbetare" ska till sina jobb. *skratt*

Efter 3dagar körde jag tillsammans med kollegorna in till Alicante och vinkade av dem...bytte hyrbil till en mindre (vi hade 7-sitts bilar innan) och så begav jag mig till villan...handlade vatten och andra livsnödvändigheter på vägen och eftersom klockan var mitt på dagen och jag var totalt slut efter en hysterisk konferens (för min del de andra hade fått nästan semester) men som konferens ansvarig får man ju jobba stenhårt med aatt allt ska funka boka om biljetter till folk som fick ändrade planer och se till att allt blev bra vid lunch iddag och fika...och att allergikerna fick anpassad mat =)

Så jag gick ner till poolen satte på musik och la mig på en solstol vid poolen...fyyy vad skönt! Följande mornar började jag med morgonkaffe och min "morronmix" av kosttillskott på en handduk ute i den tidiga morgonsolen på gräsmattan. Njöt i fulla drag..(jobbade faktiskt några timmar om dagen iaf)tyvärr kom torsdagen och ja var tvungen att åka hem även jag..

så blev det helg..och jösses va trött ja va när ja vart i sverige bara några dagar...så en ddag gick ja till gymmet och där fick ja lock för öronen direkt när ja tröna..konstigt tyckte ja men på kvällen förstod jag varför...morgonen därpå vaknade jag och knappt visste vad jag hette...tog dubbelt så lång tid att klä på sig duscha o så på morronen...gick fel i t-banan 3ggr innan ja kom rätt (och då gpr jag ändå där VARJE dag i stort sett. Var på jobbet till lunch innan jag beslutade för att jag troligtvis trasslade till det mer än vad jag löste några problem o gjorde nån nytta...nu är det min 3dje dag hemma..mår inte alls bra och längtar till gymmet sååå mycket...känner mig så instängd,.

Idag ska ja få gå ut o ta en fika med en kompis iaf..ska bli skönt o komma ut och träffa en vän även om ja inte mår så bra tror ja att de kommer iaf få mig att må bättre psykiskt =) Så det är dagens stora händelse och ja längtar efter hennes samtal redan hehe..

Nu ska jag gå och bada ödlan...han sov ute i en klädhög i vardagsrummet inatt så ja tror han behöver lite värme så han inte oxå blir sjuk.

Mot friskare tider! *laddar med c-vitamin kan jang mm*
 
Written 942 weeks ago