Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
21714
  • Pages

  • No pages

nickeputt Link Blog

ManNiklas Eriksson, 56year , Bottnaryd, Sweden

nickeputt's Blog

Första passet på bra länge och en överraskning till.

AddthisShare   FeedRSS feed  

Sköönt, jag fick äntligen arslet ur vagnen efter två mer eller mindre slöa veckor med krånglande knän så bestämde jag mig att ta ett cykelpass idag då jag på valborgsnatten kände att det gick betydligt bättre att cykla med mina ömma knän. Alfons kom med på den 17 km långa trippen men när vi var 3 km hemifrån var han lite elak i växlingen och fick kedjan att brista?!. Han fick snällt lägga cykeln i diket och börja promenera hemåt tills jag kom hem och åkte med bilen för att hämta både honom och cykeln.

Valborg firades för andra året i rad tillsammans med våra vänners familjer på byagården i Tjudö.
Vi eldade brasa, grillade och åt gott efter det var det dags för det årliga brännbolls spelandet. http://sv.wikipedia.org/wiki/Br%C3%A4nnboll Vi var totalt 46 st på kalaset men kanske 36st som spelade. Barnen blev som vanligt segrare i matchen ;-)
Just já, före matchen blev jag överraskad och uppvaktad av alla vänner på min 40 års dag som var i slutet av april (fast jag meddelat att det kanske blir nåt i sommar istället) med skumpasprut, serpentiner, sång och paket förstås. Sånt känns bra kan jag berätta. Tack så hjärtligt!

Ciao!
Nickeputt

 

Tomas & Fia                                                                                   Jag, Maria, Fia(Susanne),och Ann 

Barnen blåste såpbubblor                                                                Överraskning på g.

 
Written 836 weeks ago