Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

NailShop Link Blog

KvinnaJenny Andersson

Vägen mot målet!

Mot toppform & jag har bestämt mig!

Asics Gel Kayano 16

AddthisShare   FeedRSS feed  

Har nu beställt mig ett par Kayano! Tänkte att jag skulle ha 2 par skor att byta lite mellan. Beställde till slut från UK då det var sjukt mycket billigare även med frakt kostnad osv. 800kr billigare till och med! Och det kan man ju göra nått annt för.



Tänkte jag skulle ta en långrunda i dag, men jag är lite orolig för mina knän och mitt högra ledband. Känns sådär efter jag passerat milen och just nu känns halvmaran jobbig att bara tänka på.


Köpte en sådan här energi gel att tycka i mig efter jag passerat milen för att få extra energi, jag ska testa det i dag och se hur det funkar för mig.


Är så grymt beroende av vad jag äter innan löpningen och hur länge innan osv. Påverkas även grymt mycket av för varmt väder, för lite vätska osv.


Någon som kan tipsa om den ultimata maten att stoppa i sig innan långpass?


 

 

Attached images

B2d7a8aa7ae0a8c21fa5c2edf7470ac7
 
Written 718 weeks ago
49441 718 weeks ago

peakXp

Jag vill inte på något sätt förstöra din lycka, men det händer att grejerna fastnar i tullen och då åker man på att betala momsen, dvs 25%, när man hämtar ut paketet från posten. Det borde å andra sidan röra sig om mindre än 800 kr ju, så det var ju en bra affär hur som helst. Och har du tur så slipper du :)
61534 718 weeks ago

NailShop

ahhhh... crap!! det tänkte ju då inte jag på! Japp, jag får hoppas på det bästa ;)